Waarom de RoPaRun

Er zijn vele redenen te bedenken om deel te nemen aan de RoPaRun maar het belangrijkste is toch wel om een doel te hebben en een doel te steunen.

De RoPaRun is een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is:

En met Team 238 RTZN ga wij  samen met nog 274 teams deze mooie tocht maken. 25 Personen keer 275 teams is even snel bij elkaar opgeteld  6875 deelnemers. En al deze mensen zetten zich natuurlijk in voor al die goede  doelen die de stichting RoPaRun allemaal gaat steunen in de 20ste editie.

In elk gezin in iedere familie of elk gezelschap komen we dierbaren tegen die geconfronteerd zijn met de ziekte kanker in welke vorm dan ook. Vele zijn ons ontvallen en gelukkig worden ook vele levens gered door de huidige technieken, wettenschappen en behandelingen.

Het geld wat bij elkaar gebracht gaat worden komt ten goede aan de zorg voor mensen met kanker.

Ons team heeft inmiddels al 2 acties gehouden dus de basis is gelegd en we staan er als een team klaar om verder te gaan met andere leuke acties, ondermeer de Pasta Party in Schoorl en een Sponsor Diner. Maar voor de volledige verhalen verwijs ik u door naar onze RTZN site.


One Response to Waarom de RoPaRun

  1. Hoi!

    Mooie blog. Dit jaar ga ik ook mee met de ROPA run, ik zit in team 226 uit Haaksbergen. Het wordt voor mij de 1e keer dat ik mag deelnemen aan dit avontuur. Ik ga mee als loper. Jullie ook veel succes met de voorbereidingen.

    Groeten van Carina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: