Mooie RoPaRun zaken en meer.

De voorbije week begon met een leuk tripje naar Trieste (Italië).

Dus maandag morgen om zeven uur was mijn vlucht via München naar Trieste. Dus s’morgen om 4 uur de deur uit want 2 uur van tevoren dient men aanwezig te zijn op Schiphol. Heerlijk rustig op de weg dus netjes op tijd daar.

Bij binnenkomst bij de vertrekhal is het eerste wat ik doe is kijken waar ik mag inchecken. En wat schetst mijn verbazing, er staat dat de vlucht is geannuleerd.

Dus hop even langs de balie van Lufthansa en daar werd netjes mijn vlucht opgeboekt naar de KLM alleen ging ik dus nu eerst naar Rome en daarna naar Trieste.  Ook de vertrektijd was ipv 7 uur nu 9.40 uur. Dus ineens alle tijd om te gaan ontbijten en lekker relaxen in de lounge. Ook een groot voordeel was dat ik business class vloog in dit geval. Allemaal voordeel dus.

Ik had een klein koffertje mee genomen want het probleem zou waarschijnlijk iets met de software zijn maar natuurlijk ook een paar hardware onderdelen mee. Maar er was nog altijd genoeg ruimte in de koffer om er een paar hardloopschoenen in te stoppen en passende kleding.

In Rome aan gekomen kon ik nog even via een alternatieve weg via mijn mobiel op het internet om even lekker bezig te zijn en daarna op naar Trieste.

Klein vliegveld, 2 bagage banden en snel de koffers op de band. En ik maar wachten en wachten, helaas mijn koffer er dus niet bij. Dus geen hardloopschoenen en geen hardware voor mijn werk. Dus hopelijk zou het probleem software matig zijn en dit bleek dus ook het geval geweest te zijn.

Was uiteindelijk om half acht in mijn hotel kamer en ben nog even wat plaatjes wezen schieten. En daarna van mijn maaltijd genoten, zeker van het voorgerecht.

De dag erna stond mijn koffer netjes te wachten op mij en konden we samen weer terug naar NL. De vlucht ging voorspoedig en na aankomst was de koffer er snel dus hup de auto in.

Dus moest er woensdag wel gesport worden, heb een 10 km gelopen in een strak tempo om te zien of er een kans is dat ik mijn 10 km PR zou kunnen gaan aanscherpen. Nou die kans bestaat wel.

Donderdag was er weer een actiedag van ons RTZN team, oke niet helemaal onze actie maar de basis school t’Schrijverke  hield een mooie sponsorloop waar een deel van de opbrengst ten goede komt van de RoParun. Dus ik ben daar in de morgen gezellig een bezoekje komen brengen en heb daar vele kinderen zien hardlopen alsof hun leven er vanaf hing, geweldig. Na afloop kregen de kids een fles drinken en was er voor elke klas gelegenheid om even in onze Tante Toos Bus te komen kijken. Helemaal geslaagd.

Natuurlijk kregen de kids een rondleiding in onze Tante Toos

In de loop van deze dag kwam ons ook het bericht wat5 de opbrengst van een andere sponsorloop was die mede georganiseerd was door de teamleden Maria en Tiny in Veghel. Nou zie aan de cheque wat de opbrengst was, helemaal geweldig.

Dan gisteren, ik wilde graag lopen en was mooi tijd thuis. Snel slofjes aan en gaan. Het was erg warm maar stond daar niet echt bij stil. Tot km 12, ik was het echt helemaal zat en moest en nog een klein 3 km maken. Dit was dus een training om snel te vergeten. Morgen maar weer proberen. Nog even wat successen gewenst voor een ieder die de TT-run gaat doen maar natuurlijk ook veel suc7 gewenst voor de gene die op maandag de 60 van Texel gaan doen maar ook de 2 bekende bloggers Leonie en Richard die de 120 gaan doen daar.

Tot slot iedereen een


10 Responses to Mooie RoPaRun zaken en meer.

 1. Tiny Raijmakers schreef:

  Met het aangeboden krijgen van het bedrag, kippenvel!!

 2. Jan schreef:

  Het geluk met warmte bij de Roparun is dat je ff 10 minuten tot het kookpunt kunt komen en dan weer een halfuurtje kunt afkoelen, dan dus naar mijn ervaring weinig last van de warmte zelfs bij 25+ graden.

 3. RunningHans schreef:

  wat een luxe die baan van jou.. ;-). mooie actie voor de roparun

 4. Jacqueline schreef:

  Dat zijn hele mooie bedragen voor een heel mooi doel.

 5. Claudia schreef:

  Wat een geslaagde actie’s van ons team. Nog even en dan mogen we gaan lopen.

  Succes met de 10km zaterdag.

  liefs Claudia.

 6. Rinus schreef:

  Mooie werkweej zo in het buitenland en een mooi bedrag opgehaald.

 7. Koen Martens schreef:

  Volgens mij hoop je minimaal tot je 70e te kunnen werken 🙂

 8. John schreef:

  Een beetje “Trieste” reis was het toch wel met al die verstoringen 🙂 Zo gaat dat met reizen…uiteindelijk is het reizen te voet (hardlopen) zo verkeerd nog niet al is Italië wel een beetje ver 🙂

 9. RunningGerard schreef:

  Sorry Richard. Ook ik heb weinig tijd gehad voor blogjes. De weken stonden voornamelijk uit werken en trainen voor de 60 van Texel. Gelukkig nu weer ff tijd om wat bij te lezen. Mooi tripje gehad lees ik jammer dat je er niet even kon lopen.

 10. Marathonton schreef:

  Zo ff op en neer naar Rome. Ga volgende week 4 dagen, maar de schoenen blijven thuis 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: