Van de Doe een Wens naar de RoPaRun

Heeft iets langer geduurd voor alle donatie binnen waren maar eindelijk kon ik gisteren een mooie cheque overhandigen.

Had ditmaal Tessa en Debby (Doe een Wens Kanjers) gevraagd om hem in ontvangst te komen nemen, helaas zit Debby in de lappenmand maar Tessa kwam wel. Dus om 10.00 uur in de morgen naar Cees den Breejen om daar de overhandiging te doen.

Cees een mooi bloemetje en Tessa kon ik een mooie symbolische cheque geven met een mooi bedrag.

Dit bedrag kwam via vele wegen tot stand, natuurlijk door de vele bedrijven die hier rechts gepresenteerd staan maar ook was er de Doe een Wens weblogloop met lunch.

Maar ook kwamen er spontane donatie’s van mensen die begaan zijn met de Doe een Wens. En tot slot heb ik samen met het Back to Vinyl team en de dames van de Doe een Wens een bedrag van 2250 euro opgehaald tijdens de Back To Vinyl avond in november.

Langs deze weg wil ik iedereen die meegeholpen hebben om deze mooie donatie tot stand te brengen bedanken voor hun gulheid. Mede dankzij jullie kan er weer een mooie wens in vervulling gaan. Dank Je Wel.

Vandaag stond er weer een gezellig loop in Uden plaats,  met de lopers en enkele fietsers hebben we een mooie tocht gemaakt die uitgezet was door Maria. Zij was de gastvrouw van vandaag en heeft ons lekker in de watten gelegd. Bij aankomst een lekker bakkie met stroopwafel.

De route die Maria had uitgestippeld was erg leuk en met ze allen liepen we al keuvelend onze kilometers. Na 15 km waren we weer bij MariaHome en toen nog even uitlopen en een rondleiding bij de Keien , zij hebben een mooie accommodatie en een mooie baan.  Na afloop van het lopen werden we getrakteerd op een lekker soepje en belegde broodjes, Maria bedankt voor de goede zorgen, het was super.

Ik was de fotograaf van de dag en tot mijn enorme ongenoegen heb ik de foto’s gewist nadat ik ze via Picasa wilde uploaden. Jammer want het waren leuke plaatjes met prachtige zonnestralen.

New update: Dankzij Jan ben ik even op zoek gegaan naar een undelete programma en zie hier. Dank je wel voor de mooie tip 😉

10 Responses to Van de Doe een Wens naar de RoPaRun

 1. John schreef:

  Respect voor de wijze waarop jij je inzet voor je medemens. Het is weer een mooi bedrag geworden dat vast en zeker goed terecht komt.
  Balen van de foto’s, maar de omgeving heb ik gezien dus kan me er wel wat bij voorstellen 😉

 2. Tiny Raijmakers schreef:

  Een geweldig bedrag voor Doe een Wens. Tja ..het archief van RTZN mist wat nu die foto’s weg zijn.

 3. jan schreef:

  Mooi bedrag Richard! Zijn de foto’s echt weg? Vaak kun je nog wel wat terughalen als je het kaartje in een kaartlezer zet en een undelete tool op je pc er op los laat.

 4. Claudia schreef:

  Een supermooie opbrengst voor DWS. En het was weer een gezellige training en idd leuk om de Keien nu eens te zien. Zonde van de foto’s, volgende keer beter.

  liefs Claudia

 5. Jacqueline schreef:

  Ongelofelijk de bedragen die jij ophaald.

 6. ruud schreef:

  Mooi bedrag och weer voor Doe een Wens.
  En mooi lopen daar in Uden bij de Keien; was er een week daarvoor bij de weblogloop van Tiny

 7. Rinus schreef:

  Top de bedragen en jullie doen het gezamelijk goed en gezellie.
  Fijn weekend.

 8. Koen Martens schreef:

  dat is zeker een heel mooi bedrag.
  Op naar de 5000.

  Ps ik mis Tiny op de foto’s

  • Rich@rd schreef:

   Nou Koen, mij zou je kunnen missen maar Tiny is nu ook weer niet zo klein dat je hem niet kan zien want op beide foto’s rent hij voorbij 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: