PR en nu tevreden.

Het Schoorl weekend staat altijd bol van bloggers al leek het dit jaar iet wat tegen te gaan vallen. Natuurlijk had ons team RTZN weer een pasta party georganiseerd. Onder leiding van Chefkok Ray, Tiny, Jan en Maria de organisatie was niet alleen door teamleden georganiseerd maar ook door Johan en Ines die uit ervaring wisten dat dit een gezellige gezelschap is.

Samen met Ray de macaroni en saus warm gemaakt terwijl Ines zich bezig hield met het maken van de salade. Rond de klok van zessen kwamen de eters een voor een  binnen Andrea, Ronald, John&Ans, John en Rinus. Na het eten werd er nog na gekwebbeld en gingen de verhalen veel over sport, hardlopen, schaatsen en voetballen. Ook Claudia kwam later op de avond met de verlossing voor velen, een rol toiletpapier.

Niet al te laat vertrok ik richting BSH waar ik op tijd ben gaan slapen met het oog op de run op de 13de.

S’morgens besloot ik om toch voor een kort tenue te gaan en tegen de klok van elf uur liepen we met ze allen richting de start. Maar dat is een crime en zo gebeurt het altijd dat je nooit in je eigenstart vak start. We komen vele bekende tegen ondermeer Jan, Gerald, en John wederom ook Ronald treffen we even.

Langzaam zet de groep zich in beweging en samen met Claudia en Ray vertrekken wij voor onze 30 km. Het weer is super en vind mijn kleding keuze oke.

De eerste km was het veel inhalen en proberen tempo te maken, dit ging niet echt lekker en zo was de eerste km in 5.25 en dat terwijl ik en Ray voor de 5.00 de km willen gaan. Maar al snel vinden we de flow en gaan de km ogenschijnlijk gemakkelijk.  Claudia die geen target had kreeg het iets moeilijker en laat zich terug vallen en zo gingen Ray en Ik verder.

De kilometers blijven allemaal geweldig goed gaan en zelf in de laatste 2 kilometer kunnen we nog versnellen. In een tijd van 2.28.16 lopen wij gebroederlijk over de eindstreep en hebben dus samen een mooie PR gelopen en 5 minuten van mijn tijd af geknabbeld.

2 Paar minuten later kwam ook Claudia over de eindstreep en ondanks dat ze niet lekker liep had ze toch een goeie 13de plaats in haar leeftijdscategorie. Niet veel later komen we Kees en John tegen en zo waren er toch best veel bloggers.

Op naar de fietsen maar het krampspook van Schoorl ligt op de loer dus ga heel voorzichtig achter opzitten. Later even een fiets geleend en naar BSH gegaan om er even een verfrissing te nemen. Op naar het RTZN huisje en na een blikje en een koffie en wat praatjes word de terugreis ingezet en komt er een einde aan een gezellig weekend Schoorl. Ray de pasta was weer klasse tnx.

Ook zijn er wederom weer nieuwe RoPaRun sponsoren te melden Ford Wensveen, Adviesburo Alles in Balans, Schilders en totaalonderhoud Pons en Velthuizen. Dank voor jullie medewerking en donatie. Maar natuurlijk moet er meer bedankt worden want ook de eters tijdens de RTZN Pasta Party hartelijk dank voor jullie bijdrage.16 Responses to PR en nu tevreden.

 1. Sorry, ik was niet zo spraakzaam vlak na de finish. Ik moest nog erg bijkomen op dat moment.

 2. Tiny schreef:

  Het was een prachtig weekend. Lopen en kletsen wat wil je nog meer!

 3. Koen Martens schreef:

  Ook al staat er 1:28:16 dan is het nog een heel mooi weekend geweest.
  Tja die Schoorl kramp dat zullen we niet snel vergeten.

 4. jan schreef:

  Mooie strakke tijd Richard. Hoop je in Rotterdam weer te zien .

 5. Claudia schreef:

  Was weer een gezellig weekend en jammer dat het mij niet lukte om met jullie mee te lopen. Gefeliciteerd met mooie PR. Het zat idd niet helemaal fijn achterop;-).

  Liefs Claudia

 6. John schreef:

  5 minuten eraf…of het niks is. Gefeliciteerd Richard, en buiten dat was het gezellig om elkaar weer eens te ontmoeten! Het was voor ons geen verre reis naar Schoorl, maar wel een leuke 🙂

 7. Rinus schreef:

  Natuurlijk gefeliciteerd en wat een snelle tijd zeg.
  Dat gaat wat worden op je marathon.
  Verder heerlijk gegeten en vond het erg leuk op de Zaterdagavond en met jou is het altijd lache!.

 8. M@urice schreef:

  Wederom een top weekend in Schoorl! Volgend jaar moet ik het toch maar weer eens op mijn kalender zetten.

 9. geert schreef:

  heb potverdekke je bericht 27 keer gelezen alvorens ik door had dat die 1u28 een grap was;-)
  Proficiat met je puike tijd!

 10. Jacqueline schreef:

  Ben elke keer weer verbaasd hoe jij alweer een PR binnen sleept. Gefeliciteerd.. super !!
  Volgend jaar hoop ik er weer bij te zijn in Schoorl… helaas kwam hier de familiereunie op de eerste plaats.

 11. Ray schreef:

  Was zeker een gezellig weekend en het was super om met je te lopen. Hebben we toch mooi gedaan, een dik PR lopen.

 12. John schreef:

  En hoppa, weer een PR!! Je blijft maar beter en harder lopen. Dat beloofd nog wat voor Rotterdam.
  De kok en de chef hadden prima werk geleverd en zo met z’n allen is het altijd gezellig.

 13. RunningGerard schreef:

  Wat een schitterende tijd Richard. Het parcours was zeker geen makkie. Er zit dus nog meer in het vat. Ben benieuwd wat het gaat worden in Rotterdam. Succes Richard. Het was leuk je weer even te zien. Gefeliciteerd met je PR

 14. RunningHans schreef:

  Zo, heb je de beerin nu eindelijk verslagen. Dat is hoopvol voor 10 april. Je gaat super. Van harte met je p.r.

 15. Broeder Ronald schreef:

  gefeliciteerd broeder! weer een mooi PR. je bent niet te stoppen 🙂 Was leuk weer ff gekletst te hebben met je.. maar eh.. we zijn 1 ding vergeten… de broeders aan de voet van de klimduin foto. In 2012 dan maar twee maken? 🙂

 16. ruud schreef:

  Mooi weekend geweest met het Roparunteam en de vele bloggers. En natuurlijk alweer een prachtig nieuw PR, gefeliciteerd. Je blijft jezelf verbeteren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: