Car Wrappen, ken je niet hé

Op vrijdag heb ik de interval piramide training gedaan. De omstandigheden waren allerminst gunstig want het regende pijpenstelen en het stormde ook licht, maar het weerhield mij niet om karakter te tonen.

Ik wilde de tempo’s rond de 4:05 lopen en dat ging goed en had aan het einde van de rit toch iets meer dan 10 km op de Garmin staan.

Zondag stond er weer eens een zwerfloop, stond in eerste instantie buiten om de polders weer eens in te duiken tot ik plots het idee kreeg om weer eens de bruggenloop te gaan doen. Dus even naar binnen om wat geld mee te nemen voor de overtocht in Krimpen a/d Lek.

De km gingen allen mooi al heb ik wel een paar korte stops gemaakt waaronder de overtocht van Krimpen naar Kinderdijk en dan de laatste 6 km afgemaakt wat een totale afstand van 33 km was.

Om toch een indruk te geven welke doelen de Stichting RoPaRun allemaal steunen geef ik wekelijks een uitleg van een doel die zij ondersteunen en waar team 238 zo hard hun best voor doet om een mooie donatie te genereren.

Vandaag is dat Verpleeghuis De Blauwe Hoeve in Hulst. Zij krijgen een bijdrage voor een anti-decubitus matras voor de palliatieve afdeling.

Anti Decubitus matrassen (antidecubitusmatras) zijn dus matrassen tegen doorliggen. Bij langdurige bedrust kunnen zogenaamde doorligplekken ontstaan. Decubitus is dus een ernstige beschadiging van de huid door permanente druk, en verminderde doorbloeding in een bepaald huidgebied.

Palliatieve zorg is zorg die gericht is op palliatie, dat wil zeggen verzachting of verlichting. Palliatieve zorg is dus meestal van toepassing als genezing niet (meer) mogelijk is. Dus deze matrassen zijn dus van groot belang voor pijnbestrijding.

Afgelopen zaterdag ben ik even bij LV belettering geweest, ik had gelezen dat hij een auto aan het wrappen was. En dat wilde ik wel even zien hoe dat in zijn werk ging. Nou het was best leerzaam en kijk hier voor verdere uitleg.

Ook even gevraagd of hij mijn kleding sponsor activiteiten in 2011 voortzet en zijn antwoord was heel positief, Louis bedankt wederom. En wat betreft Bleu Monday, kom op zeg.


10 Responses to Car Wrappen, ken je niet hé

 1. jan schreef:

  Dacht even bij die piramidefoto, daar hebben ze toch geen bootjes liggen, maar ik snap hem nu!

  Ik kom helaas niet naar jullie team 238 Pastaparty, mijn vrouw heeft iets anders gepland, spijtig…

  Doe mij wel maar een stuk of 4 loten als jullie die hebben, dan maak ik het geld wel over.

 2. Jacqueline schreef:

  Ik red het net om 1 km in 4.05 te lopen en jij loopt er ff 10… super.. je gaat heel goed.

  • Rich@rd schreef:

   Nee Jacqueline dat ga ik ook niet redden hoor. Het was een piramide hé!!! 2x 200 x 400 x 600 x 400 x 200 en die allemaal in 4.05 de km.
   Ik hoop de 10 ooit in 4.05 de km te doen maar ik denk dat dit in mijn volgende leven zal wezen ;-).

 3. Ruud schreef:

  Toch wel steil die pyramide om een pyramidetraining te doen……Maar dat zijn mooie tempotjes; ik voorspel dus: nieuwe PR’s, je gaat goed!

 4. hans schreef:

  mooi rondje die 33 km.. kan ik ook eens doen.. je bent in mijn buurt geweest

 5. Fred schreef:

  Inderdaad een vrijwel paralelle beleving op blue monday! Maar lopers hebben daar doorgaans geen last van, lopen id immers dè remedie tegen depressieve gevoelens. Wel snelle tempo’s zeg, als ik er één zo loop kan ik aan de beademing…;-)

 6. Mo schreef:

  Je bent goed bezig. Het geeft altijd een goed gevoel als je hebt doorgezetl

  Groet Mo

 7. Koen Martens schreef:

  Geweldig zeg dat wrappen.

 8. Pim schreef:

  Mooie afstand, goed doel!( en wat een snelheid) Je gaat steeds weer een stappie sneller…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: