En allemaal mee eten

Het verhaal wat eigenlijk niets nieuws is maar op zondag loop ik altijd een wat langere duurloop, zo ook vandaag. Wederom een halve marathon in een nette tempo en ook nu versnel ik de laatste 5 km en gebruik km 21 om weer uit te lopen.

Verder stond er een ritje naar Sicilië op stapel, inmiddels de derde keer dat ik dit eiland in de middellandse zee bezoek. Het weer was mooi en op woensdagmorgen zag ik toch een kans om even te gaan lopen. Naar 4km werd ik “aangevallen” door 2 jonge honden en zoals altijd vlieg mijn hartslag omhoog en daalt het tempo naar laag want ik wil niet het Rinus syndroom krijgen. Heb daar ook nog een plaatje geschoten van de Vulkaan de Etna en na 9 km weer bij mijn slaap verblijf om daarna na het plaatsje Augusta te gaan waar ik service heb gegeven aan de Santa Ana.

Had een vaag vermoeden dat de Etna een beetje actief was want ik zag er rook uitkomen. Maar gezien de afstand had ik twijfels want ik ben geen kenner. Een 15 uur later werd mijn vermoeden bevestigd en stroomde er lava uit de vulkaan, helaas niet met eigen ogen gezien. Vanmorgen was de terugvlucht en vertrok met vertraging vanwege een aswolk (waar hebben we dat meer gezien/gehoord?) waardoor ik de aansluiting miste in Rome, dat werd dus een lange reisdag.

5 Jaar lang heb ik de Doe een Wens stichting gesteund en dat heb ik met veel plezier gedaan. De cheque overhandiging zal binnenkort plaats vinden en ik kan iedereen vertellen dat ik trots bent op de donatie van 2010 maar dit laat nog heel even op zich wachten.

Maar 2011 kent een ander doel, jullie hadden natuurlijk al gezien dat mijn kop van de website een metamorfose heeft ondergaan.  Ik ga de RoPaRun meelopen in Team 238 RTZN. De voorbereidingen zijn begonnen en  er zijn al 2 cup cakejes acties geweest waarbij we cupecakejes hebben verkocht tijdens 2 kerstmarkten in Hekelingen en Hellevoetsluis.

En allemaal mee eten, tijdens de Groet in Schoorl Run zal er op zaterdagavond een Bloggers Twitter Facebook Pasta Party gehouden worden in het door ons team gehuurd huisje.

Team 238 zal onder toezicht van onze Meesterkok Ray een heerlijke pasta maaltijd serveren voor maar 15 euro p.p. In 2010 mocht ik zelf van deze maaltijd genieten en believe me, tis heerlijk en je loopt er een toptijd op.

Dus Schrijf je in via claudiaroparun@gmail.com en steun tijdens deze ludieke actie ons team zodat wij als RTZN team een mooie donatie gaan samenstellen de komende maanden.

13 Responses to En allemaal mee eten

 1. Tiny schreef:

  En maak volgende week op mijn blog nog een keer reclame dan moeten er toch mee eters komen.

 2. jan schreef:

  Ik doe graag weer mee met jullie eetfestijn van team 238, het was reuze gezellig en eigenlijk is de 15 euro geen geld voor wat je krijgt, dus ook gewoon weer die fooien pot neerzetten, of hebben jullie al loten in de aanbieding? Prima gelopen trouwens op die pasta!

 3. John schreef:

  De nieuwe banner ziet er goed uit. Wij zijn er waarschijnlijk om die pasta van Ray te proeven. Bevestig ik zo snel mogelijk. De kilometers zijn weer moeiteloos afgelegd zoals ik van je gewend ben.
  Op mijn camelbag zit een fluitje waar honden niet dol op zijn 😉

 4. RunningHans schreef:

  Je lopen gaat goed… Op dit moment voor mij nog geen Schoorl, maar je weet nooit 😉

 5. geert schreef:

  aan het laatste beeld te zien is het geheim van jullie pasta het gebruik van rundergehakt 😉

 6. geert schreef:

  eueueueuh … waar zijn m’n gedachten … varkensgehakt! 😉

 7. Jacqueline schreef:

  Mooie banner btw. Vorig jaar smaakte de pasta ook voortreffelijk. Nog even de vraag of ik overnacht in Schoorl maar zo ja… dan ben ik zeker van de partij.

 8. Rinus schreef:

  Gelukkig niet gebeten en een mooi weer tripje?.
  Mooi doelen en wie weet kom ik eten.
  Groet rinus.

 9. Ronald schreef:

  Ben erbij!! Altijd lekker die pasta van Ray

 10. John schreef:

  Mooi man…op Sicilië! Ik kan je echt niet meer bijhouden met reizen. We gaan elkaar zien in Schoorl. Gezellig!

 11. Koen Martens schreef:

  Sorry maar ben helaas niet in Schoorl.

 12. Claudia schreef:

  Leuk die pastaparty, jammer dat ik niet kan mee eten. Maar is weer een leuke actie van het team.

  liefs Claudia.

 13. Ruud schreef:

  Eigenlijk zou ik alleen voor deze pasta-party toch nog een keertje Schoorl moeten inplannen…..helaas niet dit keer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: