Back To Vinyl, Don’t Forget It

Vandaag het vervolg van mijn afsluitend stukje van mijn vorige blog. Daarin vertelde ik dat ik woensdag mijn Doe een Wens sponsordag zou worden en ik zal je vertellen dat ik er erg blij mee ben.  Want aanstaande zaterdag zullen zowel het Back to Vinyl team als ik de Doe een Wens steunen.

Al vroeg ging ik naar Automobielbedrijf Bochannen en Heart for Cars en naar Reisburo de Singel maar dat was nog lang niet alles want ook Cultureel Centrum Landvast, Automobielbedrijf Wensveen , Adm. Kantoor de Boer, Cees den Breejen woningstoffering, Sam Zonwering deden weer mee en doen een leuke donatie voor een leuk stukje reclame tijdens Back to Vinyl.

De volgende morgen kreeg ik nog een leuk mailtje van Company-Flex met de mededeling dat ook zij mee doen. Dus mijn vrije woensdag was geweldig besteed en zeer succesvol.

Zaterdag even bij Club You Health & Sport geweest, dit bedrijf heeft de loopband geregeld voor 13 november waar ik dus van 22.30 tot 23.30 een uur ga hardlopen voor de Doe een Wens. Was leuk gesprek en zag vele bekende komen en gaan. En heb gelijk een afspraak gemaakt om morgen een uurtje te gaan spinnen, iets wat al een tijdje op mijn lijstje had staan om een te gaan ervaren.

Er zijn nog kaarten te koop voor Back to Vinyl dus bestel ze en ook hiermee steunt u het goede doel.

Donderdag avond een duurloop van 15 km gedaan met een weerbeeld die sterk doet denken aan de herfst, het waaide keihard maar je hebt daar niet alleen nadeel van maar ook je voordeel. Deze kilometers afgehaspeld in 5.20 de km.

Vanmorgen heb ik weer een lange dl gedaan, op naar Groot-Ammers en terug. Het weer was echt saai en na 15 km begon het ook nog eens te regenen. Tja sommige lopers zweren erbij maar droog weer heeft mijn voorkeur. Op de oude Tiendweg waar ik al vaak heb gelopen kwam ik wederom een brug tegen die ingestort was en er nog altijd troosteloos bijstaat. Maar na 34 km was ik weer thuis en ben lekker even in bad gegaan. Tot slot wens ik alle Berenloop lopers en NYC marathon lopers heel veel succes vandaag. Heb inmiddels al gezien dat er vele bekende meelopen daar op Terschelling ga deze loop heel voorzichtig op de 2011 kalender zetten.

7 Responses to Back To Vinyl, Don’t Forget It

 1. Jacqueline schreef:

  Je hebt weer aardig wat “werk” verzet voor Doe een wens.
  Succes met spinnen morgen.

 2. koen Martens schreef:

  Ik ben benieuwd zaterdag.

 3. RunningHans schreef:

  jouw inzet blijft top voor het goede doel.. en wat een kilometers gelopen zeg

 4. Claudia schreef:

  Weer mooi aantal km’s gemaakt, benieuwd hoe jij het spinnen vond.

  Thx voor succes met Berenloop, daar schitterend weer gehad en heerlijk gelopen. Is leuke voor kalender. Succes zaterdag met jou loopje.

  liefs Claudia.

 5. John schreef:

  Nog bedankt voor je berichtje terwijl je lekker in je badje bij lag te komen 😉
  Zaterdag wordt vast en zeker een succes.
  Als echte Leeuw moet je volgend jaar die Beer maar eens gaan temmen.

 6. een streekgenoot schreef:

  Zo… dat is wat die instortende bruggetjes. Als je niet uitkijkt heb je 54 ipv van 34 km gelopen

 7. Rinus schreef:

  Sucses en inderdaad is Terschelling top.
  Groet Rinus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: