Toen en Nu erg Leuk!!

Zo het weekend zit er weer op, en er is alweer getraind. Maar even terug naar vorige week. Donderdag wilde ik een 15 km gaan lopen maar was te laat thuis dus improviseren.

Vrijdag morgen om iets over 5 drukte ik mijn Garmin in voor een 15 km loop. De eerste 10km liep ik ongeveer 5.35 en de laatste 5km in 5.10 en geen centje pijn.

De reden dat ik zo vroeg was gaan lopen kwam doordat ik in de avond een school reünie had van de basis school klas 5. We hadden een klas met 41 kinderen in die tijd en ze zijn nog allemaal in leven dus dat is erg mooi.

Paulina en Erie waren degene die de organisatie op zich hadden genomen en het was onwijs gaaf om ongeveer 25 personen weer te zien met een paar rimpels erbij inmiddels. De twee dames hadden ook een interview gehouden bij meester Kuit die onze leraar was in dat jaar. Ook een heerlijk chinees buffet was er besteld en een dosis gezelligheid met vele waarmee ik toch een 5 jaar bij in de klas heb gezeten. Moet eerlijk zijn dat ik diverse dames toch echt niet meer kon herinneren. De party was rond middernacht ten einde en kan niets anders vertellen dat het zeer geslaagd was. Paulina en Erie ook via deze weg bedankt voor het lachen en de goeie organisatie.

Zondagmorgen om 05.40 wintertijd stond ik alweer naast mijn bed om een 30ger te gaan volbrengen. Dat was het doel voor de zondag morgen. Alles klaar gemaakt, bakkie op en om 6.15 naar buiten. Drie stappen buiten en het begon te regenen. Das minder dacht ik want er stond een dag ervoor dat er 30% kans was op neerslag en waarom nu precies nu. Maar ik laat me niet door de regen naar binnen jagen dus ola op pad.

Na pakweg 9 km begon het te hozen en was heerlijk doorweekt maar ik draaide niet om, nee gewoon door tot 15 km keerpunt. Na de zomerperiode waarin de grote zilver Reiger ergens anders vertoefde zijn ze inmiddels weer ruimschoots te spoten de parmante Reiger maar ook zag ik 3 ooievaars dichtbij elkaar op zoek naar eten. Na 30 km weer heel thuis om in bad te springen en om nog even de ogen dicht te doen.

Vandaag was het tijd voor de interval, wat zou ik doen vandaag, even door interval lijstje en yep 14 x 400 in 4.15 de km lijkt me wel wat.

Nou heb ook deze training goed verteerd en na 1.17 minuten was ik weer in de Da Costastraat. Morgen weer rust, nee op zoek naar sponsoren voor de Back To Vinyl actie.

6 Responses to Toen en Nu erg Leuk!!

 1. jan schreef:

  Was het leukste meisje van de klas toen, nog steeds het leukst? Bij mij wel!!!

 2. Claudia schreef:

  Wat een grote klas was dat en leuk dat er nog zoveel naar de reünie kwamen.

  Een mooie opsomming van trainingen weer, je bent lekker bezig. En die 30% regen van zondag, had ik een paar uur later (toch eerder moeten gaan).

  liefs Claudia.

 3. runninghans schreef:

  leuk zo’n reunie…. trainingen gaan weer vlot. op naar rotterdam

 4. Jacqueline schreef:

  Jeeee… wat een grote klas en wat een leuk initiatief zo’n reünie.
  30 km… welke marathon staat er op je programma ???

 5. Koen Martens schreef:

  O0k al vroeg met Rotterdam bezig.

 6. Bjorn Paree schreef:

  Leuk ! Grote vraag is nu natuurlijk : waar sta jij op de oude klasse foto 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: