Van 201, 205, 305, 405 naar 310XT

De voorbereidingen zitten er op en de laatste paar dagen zijn er wat kwebbeltrainingen en even wat shakes verwerken zodat er genoeg koolhydraten verzameld zijn en de beentjes graag willen vertrekken voor de 2 x keer Berlijn mixed marathons.

Ook een nieuwtje op Garmin gebied, ook ik ben sinds enige dagen de trotse bezitter van de 310 XT en ben er echt blij mee. Is een mooi verjaardags kado geworden. Het had wel een reden dat de nieuwe 310XT om mijn pols zit.

Mijn andere Garmin 405 blijft namelijk niet meer dan 2 uur werkzaam wanneer  de GPS in werking is. Maar pleister op de wond is wel dat hij binnen het jaar van de garantie valt. Dus maar even opsturen. Dus uiteindelijk ben ik begonnen met de 201 die ik van mijn collega Peter mocht gebruiken waarna ik de 205 via marktplaats had gekocht van iemand die hem in de US had aangeschaft maar na de eerste update deed niets het meer naar behoren en volgde de 305 die dus eigenlijk de zelfde kuren heeft als de 405.

Donderdagavond bij Handen en Voeten geweest waar Marleen weer haar uiterste best heeft gedaan om mijn spieren optimaal te maken maar ook mijn nagels van mijn tenen zijn weer helemaal uptodate zodat er goeie hoop is dat er geen blaar zal verschijnen onder mijn nagel. Marleen bedankt wederom voor de goede verzorging.

Ook is er de voorbij week weer getraind, maandag was er weer een uitloop training in skeelervorm. Wederom een halve marathon in de zelfde snelheid als vorige week. Er staat niets in Garmin Connect want ik had mijn nieuwe horloge nog niet binnen en de oude was leeg.

Woensdag een mooie piramide interval en  gisteren een rustige 8 km in kwebbeltempo (43:40) waarna de spieren weer helemaal lekker aanvoelde na de massage.

Vandaag nog een 8 km in marathon tempo (40:43) en dan nog 2 kleine trainingen komende week voordat ik vrijdag in alle vroegte afreis naar Deurningen waarna we verder per bus naar Berlijn vertrekken. Voordat ik ga zal ik wel een volle tas samenstellen zodat ik alles bij me heb voor het weekend.

Tot slot vond ik een leuke foto uit de oude doos.


12 Responses to Van 201, 205, 305, 405 naar 310XT

 1. jan schreef:

  Hoi Richard,

  We zitten zo’n beetje in het zelfde schuitje natuurlijk qua planning. Voor mij ook nog 2 korte trainingen. Verder langzaam goed plannen wat wel en niet mee moet. Kijk wel uit of die 405 wel zo’n kleine 4 uur meegaat, die van mijn loopmaatje doet het mogelijk niet zolang. Mijn 305 haalt wel een uur of 10 heb ik met de Roparun gemerkt, je moet hem dan wel in het instellingen menu onder data opslag op slim opslaan zetten. Alleen heeft de 405 die optie niet volgens mij. Tenen helpt bij mij ter voorkoming van blaren, tapen met sporttape of goed insmeren met vaseline. Even wat talk poeder over het voetbed van je schoenen verdelen houdt je voeten droger en helpt ook.

  Ik kijk uit naar vrijdag, zie je!

 2. Jacqueline schreef:

  Je kunt niet alleen goed pyramides lopen maar ook bouwen zo te zien (leuke foto).
  Wat een mooi verjaardagskadoooo zo net voor Berlijn.

 3. RunningHans schreef:

  wat een lief kereltje…. die zijn p.r. van Rotterdam volgende week gaat verbeteren met een 310.. succes

 4. Koen Martens schreef:

  Service garantie garmin Nederland is perfect Richard.
  Ik kreeg zelfs buiten de garantie nog een nieuwe.
  wat een leuk beertje.

 5. Tiny schreef:

  Er gaat hier wat van Garmin over de toonbank. Succes in Berlijn!!

 6. Rinus schreef:

  Leuk die oude foto’s en hopelijk dat deze garmin geen kuren heeft!.
  Groet Rinus.

 7. Broeder Ronald schreef:

  hihi, leuke foto van de kleine broeder! Heel veel plezier met 310XT! Topding!! Mooi om ‘uit te proberen’ in Berlijn!! GO Broeder

 8. JeeWee schreef:

  Zo, alle voorbereidingen achter de rug. Tijd om te knallen.
  Tof uurwerk om de pols.Lief klein mannetje, nu nog steeds.

 9. Monika Vegter schreef:

  Ik wens je in elk geval heel veel succes toe.

 10. Claudia schreef:

  Dat is weer een mooie, horloge en foto uit de oude doos;-). Gaat helemaal lukken in Berlijn, heel veel plezier gewenst maar jou kennende komt er vast nog wel een blogje.

  liefs Claudia.

 11. Gert schreef:

  Loop nog met een stokoude 301! Daar zitten nog tandwieltjes van steen in! Maar die houdt het wel zo’n 14 uur vol hoor! 🙂

 12. Broeder Ronald schreef:

  wanneer vertrek je broeder?? Mocht ik je laatste blog missen: HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL VEEEL succes!! op zaterdag en zondag. Maak er onwijs gaaf weekend van en loop een dik PR op je marathon he? en Geniet!!! Het is een supermarathon!!!

  groeten
  Br. RR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: