The Road to Berlin

Het weekend is weer voorbij gevlogen en heb weer niet stil gezeten. We blijven strak trainen om de dubbel in Berlijn te gaan volbrengen. Vandaag een kaart met de route 2010. Zowel skeelers als hardloopschoenen doen goed hun werk.

Vrijdag avond weer een herstel skeelertraining van 13 km. Ging niet zo makkelijk als maandag maar de snelheid was goed en de bpm mooi laag. Nee het probleem zat hem meer in de onderrug. Deze voelt elke keer vervelend aan waardoor ik dan even niet te ver ga.

Zaterdag was het schuur dag, de traptreden vanuit de huiskamer naar de tuin was niet meer zo mooi en met een fijn schuurpapiertje was geen succes haalbaar dus moest er met grof geweld geschuurd gaan worden. Twaalf treden telijf gaan met een bandschuurmachine is niet niks. De gehuurde machine had een stof afzuiging maar die werkte niet. Eindresultaat, planken glad, tot aan mijn kruin onder het stof maar klaar zover.

Vandaag om 06.30 uit de veren om een duurloop te gaan doen, ik wilde 24 km met om de 3 km een versnelling van 30 seconde. Het liep lekker vandaag, super zelfs. Alleen de 30 versnellen moest ik in de gaten houden want toen de tweede keer zich aan diende liep ik gewoon relax door, maar op het laatste moment had ik het door. Maar de rest heb ik volledig in concentratie gedaan. Ook deze keer was de bpm mooi laag want 146 gemiddeld met een gemiddelde snelheid van 11 km/pu

Vorige week mooie km gedraaid, 48 km hardlopend en 33 km op de skeelers. What else dan tevreden kan ik zijn. Oja ik ga ook weer eens een afspraak maken met Marleen, weet je nog!!!, die geweldige masseuse die mijn spieren weer te baas zal zijn. Alles voelt goed aan maar het is altijd goed om even de spieren te verwennen die maximaal presteren.

Tijdens de vakantie waren Bjorn, Ed, Tessa en Eelco op de bank geweest. Een foto wil ik jullie niet onthouden.

Lets fly on the water

14 Responses to The Road to Berlin

 1. Broeder Ronald schreef:

  Goed bezig Broeder. Blijft het onwijs knap vinden dat je zo vroeg op pad gaat! Berlijn gaat nu echt opschieten. Succes met de laatste loodjes.

 2. John schreef:

  Laat Marleen die spiertjes maar lekker kneden 😉 Ook al heb je nergens last van is een beetje onderhoud en verwennerij altijd prettig.

 3. Jacqueline schreef:

  Niet alleen de beenspieren maar ook de armspieren met schuren prima getraind. A.s. zondag wat Zeeuwse kilometers maken ??

 4. Petra schreef:

  Oooh gave foto! Dat zal me een partij hard gaan.
  Gezellig even aan de telefoon Rich! Je gaat als een speer richting Berlijn. Super dat je je hersteltrainingen op de skeelers doet. Je bent echt goed bezig.
  Mijn Duits is sehr slecht, dus….ik zie je in Berlijn!

 5. geert schreef:

  the road to Berlin is een slordige 900 kilometer lang … volgens mij zit je al rond de 700!

 6. RunningGerard schreef:

  Mooie trainingsweek Rich@rd, skeelers, lopen en wat armtrainingen met een schuurmachine. Heb ik Berlijn wel eens een HM gelopen. Zal in de toekomst ook wel eens de hele willen lopen daar. Succes met de voorbereidingen Rich@rd

 7. ruud schreef:

  Wordt een mooi weekend in Berlijn, je bent lekker op weg met de voorbreidingen. Succes en veel plezier alvast

 8. RunningHans schreef:

  zo vroeg lopen vind ik echt knap van je… en ook dat je de dubbel in berlijn doet

 9. jan schreef:

  gaat goed! nog 6 weken te gaan!

 10. Rinus schreef:

  Mooie acrie foto en schuren is ook fitness!.
  Berijn lijkt mij gaaf en wie weet volgend jaar?.
  Train ze.
  Groet Rinus.

 11. Henk Lodder schreef:

  Jij bent goed bezig Richard, ben net terug van vakantie en nu nog 6 weken lopen en skaten. Gaat toppie worden in Berlin, 2 marathons binnen 24 uur. Kan niet wachten …………

 12. JeeWee schreef:

  Mag hopen dat je wel een mondmasker hebt gedragen anders is het wel stof happen geworden, met alle risico`s van dien.

 13. John schreef:

  Je gaat als een speer, of het nu traptreden schuren is of lopen 🙂 Berlijn..mooi! Ik overweeg nog om volgend jaar een keertje de halve van Berlijn te wagen…

 14. Koen Martens schreef:

  Het valt me nog niet mee dat je schrijft dat de hele hut onder het stof zit.
  Over onderhoud van je beetjes ! denk je ook aan de wiellagers van je skeelers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: