Vakantie Side 2010

Zo de vakantie zit er weer op. Dit jaar voor het eerst naar Turkije naar de plaats Side voor een strandvakantie. Dit van oorsprong visserstadje heeft zo goed als geen kenmerken meer van ook maar enige vissersuitstraling. Maar op 15 juli zijn we dus vertrokken naar hotel Royal Dragon.


Dit 5 sterren hotel heeft alles om je ook maar te vermaken. Onbeperkt eten en drinken, entertainment voldoende, een zwembad waar je heerlijk even kon afkoelen want de zon was uitermate warm. Kan er veel over schrijven maar het filmpje geeft een mooi overzicht hoe het er allemaal uitziet daar TOP.

Ook hebben we een quat toer gemaakt door een iets wat bergachtig gebied samen met een paar andere gezellige hotel gasten. Een van die gasten was de 2.03 meter lange Stefan, deze vrolijke en sympathieke kerel heeft een Gall & Gall winkel in Rijswijk en een verzameling van 600 soorten Whisky. Dus mocht een liefhebber zijn van Whisky ga gerust een kijkje nemen op deze site.

Of er hardgelopen is zie ik jullie al denken. Nou dat heb ik wel gedaan, 3x ben ik vanaf het hotel naar Side gelopen (14km). In alle vroegte (6.15) stapte ik naar buiten en niet veel later richting Side gelopen deels langs de boulevard en deels over het strand . Maar wanneer de zon over de bergen klom ging de temp rap omhoog en waren de laatste kmters best zwaar. Heb ook 4x op de loopband gelopen zodat ik uit kon slapen en dan 7 km flink doorstappen. Maakte er telkens iets anders van, zelfs een interval.

Dus dit was een vakantie voor ieder wat wils, en het was echt relaxen zodat we er weer een tijd tegen aan kunnen gaan.

Kevin heeft dit jaar zijn eigen vakantie gehad en is samen met 8 andere CKC vrienden en vriendinnen naar het Spaanse Blanes geweest. Zei gingen met de bus erheen maar bij aankomst hadden ze het echt helemaal gehad omtrent de reis, de terugreis werd omgeboekt met het vliegtuig. Ook hij heeft een super vakantie gehad en het normale leven wordt weer hervat

Maar ook qua trainingen gaan we er hard tegen aan want de marathons van Berlijn komen snel dichterbij en er moet nog het een en ander gedaan worden.

7 Responses to Vakantie Side 2010

 1. John schreef:

  Welkom terug Broeder.
  In Side zijn wij een aantal jaren terug ook geweest. Leuk dorp.
  Ondanks de warmte toch nog wat trainigen afgewerkt, maar ook genoeg tijd gehad om te rusten en genieten.
  Nog bedankt voor je reactie.

 2. JeeWee schreef:

  Pffffff 06.15 opstaan om te rennen??? Het is vakantie !!! Wel heel gezellig en relaxed

 3. Broeder Ronald schreef:

  welkom terug Broeder!! Mooie vakantie geweest zo te zien. Accu weer opgeladen en klaar voor Berlijn!!
  Knap dat je zo vroeg bent gaan lopen maar ja, anders is het vast niet uit te houden. maar wie is toch die mysterieuze dame in de rode boerka 🙂

 4. jan schreef:

  Goed gediciplineerd door blijven lopen zeg!

 5. hans schreef:

  jullie hebben genoten zeg.. helemaal top. ja er moet zeker getraind worden, want die tijd moet er natuurlijk aan ;-).. werkse weer

 6. Broeder Ronald schreef:

  dank voor je reactie Broeder!! Jammer dat je niet op het #RRfeestje kunt zijn maar mss zie ik je in Zeeland? Curly’s feestje?

 7. Rinus schreef:

  Dat is nog eens genieten en het is mooi aldaar, vooral de hotels.
  Geniet ervan na en weer helemaal opgeladen voor het hardlopen.
  Groet Rinus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: