Run Skate Run Lets Move

De trainingen gaan onverminderd door. Maar niet altijd is de zin even hoog heb ik gemerkt. Afgelopen zondag tijdens de welbekende vaderdag had ik een halve gepland dus vroeg in de morgen op stap.

Het was een grijze ochtend en er vielen soms enkele druppels maar zelfs de zon wilde nog een poging doen om er doorheen te prikken maar uiteindelijk zonder succes. Had het eigenlijk na 5 km wel gezien en om te draaien maar iets vertelde me dat ik gewoon moest doorgaan. Na 10 km ging het eindelijk lekker lopen en zo maakte ik mijn 21 km vol. Onderweg spotte ik een Ooievaar en een Purper reiger. Ook een hele mooie roofvogel waarvan ik de naam nog niet aan het beestje kan geven.

Maandagavond wilde ik wel even op de skeelers een ritje maken, en ook deze keer ging het goed. De schoenen voelen nu goed aan de voeten dus nu is het een kwestie van trainen en km maken. Nu bleef het bij een 15 km.

Vandaag was het interval dag en had een piramide loop gepland. Even vol gaan met een tijd van rond de 4.00 de km. Het was vandaag heerlijk weer en de zon stond strak aan de hemel en de wind viel ditmaal mee.

Was behoorlijk afzien maar na afloop dik tevreden en mag er weer 10 km bijschrijven.

Al schrijvend kijk ik ondertussen naar het WK voetbal op internet en verbaas me soms door de onsportieve schwalbe of wanneer er een duwtje word gegeven er bijna een stervende zwaan te zien is. Zijn soms net kleine kinderen.


10 Responses to Run Skate Run Lets Move

 1. Fred schreef:

  De meeste voetballers van dit niveau verdienen in één maand meer dan menigeen in een heel leven, maar mochten ze toch ooit zonder werk komen te zitten dan ligt er absoluut een glansrijke carrière als acteur in het verschiet!

 2. John schreef:

  Goed dat je zondag gewoon de knop om hebt gezet en zo die halve marathon afstand zonder problemen hebt afgelegd. Met skeeleren gaat het inmiddels ook goed, dus de kilometers zullen binnenkort wel opgevoerd worden 🙂

 3. Broeder Ronald schreef:

  een bekend verhaal broeder.. als je eenmaal onderweg bent komt na een uurtje dat bekende stofje vrij.. geef nu maar toe, ook jij bent verslaafd aan endorfine.. lekker he??

 4. Jacqueline schreef:

  Je voorbereidingen gaan weer super. Dat belooft weer wat.

 5. JeeWee schreef:

  Erger me meer aan elleboogstoten als aan schwalbes. Wat dacht je van de klap in het gezicht door Villa van Spanje?? En geen straf krijgen omdat een spanjaard baas is van de strafcommissie…….
  Dan valt een schwalbe wel mee, dit is erger

 6. jan schreef:

  ja je moet het skeeleren niet verwaarlozen, skeeleren zal zo makkelijk moeten gaat dat je met 2 vingers in je neus moet kunnen rijden op zaterdag zonder daar op zondag ook maar enige last van te hebben.

 7. Claudia schreef:

  Je bent goed bezig voor Berlijn, nette HM gelopen en een snelle interval. En voetbal………….vanavond voor het eerst een helftje gezien;-)

  liefs Claudia.

 8. Rinus schreef:

  Altijd leuk Vaderdag en de trainingen gaan mooi gestaag door.
  En kijken naar het voetbal is wel mijn favoriet deze maand.
  Groet Rinus.

 9. Koen Martens schreef:

  Ik zie dat je op een stuk van het parcours van de kinderdijkrun bent wezen intervallen.

 10. hans schreef:

  de variatie zit er nog goed in.. welldone Ries

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: