Het liep op rolletjes en snel

Ze zijn weer gevonden al heeft het lang geduurd, ja de skeelers bedoel ik. Na de eerste keer skeeleren had ik diverse blaren gekregen waaronder een grote op mijn rechter hiel.

Deze was heel vervelend en heelde zo tergend langzaam dat de skeelers lui werden. Maar gisteren kreeg ik een reactie van John of ik ooit nog wel eens ging skeeleren. Toeval treft dat gisteren het perfect uitkwam en ik ze weer van stal heb gehaald.

Na het eten even uit gebuikt en om half acht ongeveer weg voor een stukje. Voet was op diverse plaatsen in getaped en droeg dit keer de X-socks.

Wilde richting de zijdebrug en langs het water krioelde het werkelijk van de vliegjes dus was het zaak om de lippen op elkaar te houden, ook de zonnebril was een welkome gast.

De km gingen best lekker en zo besloot ik richting Brandwijk te gaan al voelde ik op mijn hiel toch een drukpunt. Na bijna 11 km ben ik omgedraaid om er een halve marathon van te maken. Maar in net iets meer dan een uur had ik een halve marathon afgehaspeld en met een gemiddelde van 20 km per uur dicht tevreden. Tape eraf en voelde toch lichte irritatie maar had geen enkele blaar. Vele willen graag een foto zien van de ingepakte skeeleraar maar nog even geduld, hij komt ooit 😉

Vandaag wilde ik toch ook een interval gaan doen en had bedacht om 4 x 1000 meter in 4.15 te gaan doen. In vergelijking met gisteren stond er veel wind maar dat deert me niet zoveel meer. Na 2 km inlopen en 3 versnellingen begon ik aan mijn cuatro km. Ze gingen lekker en de plaagvliegen waren niet echt aanwezig gelukkig.

Alle km werden goed verteerd en na 4 km dacht ik, we plakken er nog een achter voor alle tevredenheid. Nou das goed gelukt, na iets meer dan 10 km was ik weer terug in een gm snelheid van 4.44. En zo gaan we gestaag verder richting de marathons van Berlijn. Toch de komende dagen weer even rustig aan en voorbereiden op een tripje richting …………………… waar gaan we weer heen? Fijn weekend allemaal.

10 Responses to Het liep op rolletjes en snel

 1. Koen Martens schreef:

  Vergeet dit keer ook niet je skeelers in je koffer te doen.

 2. Pim schreef:

  Lekker he, even zoefffen op wieletjes. Ga ik snel ook weer effe doen.

 3. John schreef:

  You’re on a roll.
  Als je helemaal van die blaren af bent en ook geen irritatie overhoud dan zoef je in Berlijn met de snelsten mee.

 4. Claudia schreef:

  Das ene mooie HM tijd, ok op wieltjes maar toch;-). Die 42.2km in Berlijn zijn geen probleem, benieuwd hoe het lopen daarna gaat.

  Waarheen? Zal vast wel weer iets warms zijn!

  liefs Claudia

 5. Jacqueline schreef:

  Je loopt al bijna net zo hard als je rolt op je rolletjes… zzzoeper !!

 6. Broeder Ronald schreef:

  je bent goed bezig voor je dubbele avontuur in Berlijn broeder en ik kijk al weer uit naar je volgende reisverhaal… ik gok op .. Miami

 7. rinus schreef:

  Alles loopt op roletjes en laat Berlijn mar komen!.
  Groet Rinus.

 8. hans schreef:

  Ik denk dat jij naar Zuid-Afrika gaat… gaat goed he.. de trainingen voor Berlijn.

 9. Katrien schreef:

  Dank u voor het hart onde riem te steken , maar wederzijdse wensen voor Berlijn ,maar het ziet er uitstekend uit mijn gedacht

 10. jan schreef:

  Je gaat zo snel op squeelers dat het verbeteren van de tijd van Haile in Berlijn tot de mogelijkheden behoort!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: