Klacht Update, het gaat goed

Het was me een weekje, niets gek maar toch enige frustraties gekregen van mijn blaar. Was echt vervelend en heb bewust een paar dagen niet gelopen.

Niet lopen betekend iets missen, iets missen is nooit leuk. Maar morgen is de Breakfast Run in Hendrik-Ido-Ambacht en daar wil ik graag aan deelnemen. Dus paar dagen rust kon geen kwaad maar die blaar zat er nog steeds.

Kreeg een paar tips die verdacht veel op elkaar leken en heb dat advies opgevolgd. Compeet erop geplakt en daarna intapen met sporttape. Nou het voelt lekker aan. Dus morgen weer eens een aanval van snelheid bewerkstellen. Wordt vervolgd.

Maar ook morgen zal de grote dag aanbreken voor Harry Willemsen die dan van Zwolle naar Emmeloord gaat hardlopen voor ondermeer de Doe een Wens. Zijn verhaal kan je hier volgen en natuurlijk wens ik hem super veel succes. Diep in mijn hart zou ik dolgraag met hem meelopen want wees eerlijk, hij heeft zulke mooie redenen om dit te doen. Een van die redenen is dat hij loopt voor Aad, hun zoon die op 22 december een zwaar auto ongeluk heeft gehad en na een lang verblijf in ziekenhuis en revalidatie centrum op 16 juni ontslagen gaat worden en dan weer gewoon thuis zal zijn. Deze gozer heeft gevochten voor wat hij waard was en komt sterker terug dan ooit te voor. Respect, diep respect.

Dat de Doe een Wens mooie wensen vervult blijkt maar weer uit het volgende verhaal.

Bradley met bruidspaar

Bradley verrast met huwelijk ouders: Bradley’s wensvervulling begon op donderdag 15 april 2010. s’ Morgens om 9 uur kwam er in eens een hele grote limousine voorrijden; dat was een hele grote verrassing op zich.
Toen we allemaal ingestapt waren, konden we vertrekken.

Bradley wist niet waar we naar toe gingen, totdat we het Ajaxstadion zagen. Toen wist Bradley het al, want Bradley is een hele grote Ajaxfan! We kregen een rondleiding op plekken waar je normaal niet mag komen. Ook mochten we nog bij een training kijken, waar Bradley zijn helden van dichtbij kon zien. Hij kreeg zelfs handtekeningen!


9 Responses to Klacht Update, het gaat goed

 1. hans schreef:

  ben benieuwd wat je morgen loopt… succes met vroeg opstaan

 2. M@urice schreef:

  Altijd goed om positieve berichten te lezen! En super wat Doe een Wens allemaal doet! Zelfs als dat vervelende clubje er aan meewerkt …..

 3. John schreef:

  Dat wordt vast een PR morgen. Succes!
  Mooie actie van Doe een Wens.

 4. Claudia schreef:

  Weer een mooie wens in vervulling gegaan. Maar ook wat Harry voor Aadje gaat doen.

  Benieuwd hoe het morgenvroeg gaat met ingetaped voetje, succes met lopen. Dat biertje heb je ’s avonds wel verdiend, fijne koninginnedag.

  liefs Beerinnetje

 5. koen martens schreef:

  Succes morgen.

  Vergeet de tape niet te verwijderen anders krijg je je schoen niet aan.

 6. geert schreef:

  Compeed zou normaal moeten werken; heb er ook goeie ervaringen mee, ook bij preventief gebruik

 7. Broeder Ronald schreef:

  mooie wensen die weer in vervulling gaan. Dat doet iedereen goed! Rustig aan met de blaar broeder, geef het de tijd om te helen. Als je gaat morgen lopen (en dat zal wel want alle lopers zijn eigenwijs) Succes! 🙂

 8. Broeder Ronald schreef:

  eh.. morgen = vandaag hihi

 9. Jacqueline schreef:

  Volgens mij heb je heerlijk gelopen met de compeed en tape… kan bijna niet anders.
  Prachtig dat Bradley zijn wens in vervulling is gegaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: