How is Life!!! Oke

Nou eerst even een mededeling, iedereen en dan ook echt iedereen bedankt voor jullie reacties via sms, Hyves, weblog en natuurlijk de persoonlijke reacties. Echt leuk allemaal en dat is loon naar werken. Ook nog even wat geniet momenten terug halen war de marathon betreft. bij de laatste foto’s kun je het genieten wel weghalen!!!!

Zo weer even een update hoe het mij de dagen na Rotterdam vergaat.

Nou goed mag ik wel zeggen. Maandag middag gelijk de hardloop schoenen weer aangetrokken voor een hersteltraining. De eerste 400 meter was het echt harken maar daarna prima en na 20 minuten weer thuis.

Dinsdag wederom een herstel training maar nu van 30 minuten in 6 minuut de km. Ook nu was de eerste 400 meter nou niet iets waar je als toeschouwer graag naar kijk. Even een strekken en rekken en weer verder. Hierna ging het inderdaad lekker.

Om 20.15 was het de beurt aan Marleen om de spieren even te verwennen. Nadat ze eerst een blaar onder mijn grote teen nagel had door geprikt heeft ze zich best uitgeleefd. Natuurlijk over onze ervaring van Rotterdam gesproken want Marleen had de 10 km gedaan, maar een neef van haar liep ook mee en zodoende heeft ze daarna ook nog eens 14 km hem gesteund door gezellig met hem mee te lopen.

Woensdag weer een bootje en was te laat thuis om op pad te gaan en de donderdag was niet anders. Dus ook geen trainingen.

Vandaag was het dan eindelijk zover, 10 km in kwebbeltempo want alles voelt weer goed aan en besluit mijn nieuwe (jawel) Nike Shoes te gaan testen. Het eerste wat mijn opval is dat ze zo makkelijk aan gaan en lekker zitten. Niet dat de Asics Nimbus dat niet doen maar het is anders.

Voor het eten opstap om netjes in 10 km per uur een uur te volbrengen en het ging super. Voelde prima aan en ben dik tevreden. Met een BPM van 129 is niets aan af te doen en gaan we er weer tegen aan in de komende maanden. De Nikies hebben het goed gedaan maar een zwaluw maakt nog geen zomer. Onderweg kwam ik vandaag nog wel een Ooievaar tegen en die zie je niet zo vaak hier in de directe omgeving maar bij Groot-Ammers wel natuurlijk.

Ook de andere vogels maken hun voorbereiding op de nieuwe kroost zoals een zwaan die richting de Zijdenbrug op het nest de eieren bewaakt samen met de wederhelft. Maar ook de Scholeksters zijn druk in de weer en wat kuifeenden zwemmen heerlijk in het rond.


Maar het zal niet alleen meer hardlopen zijn maar ook de skeelers zullen onder de voeten gebonden gaan worden zodat ik rustig richting Berlijn kan gaan trainen.

Tot slot wil ik jullie nog even nieuwsgierig maken voor het volgende!!!!! Dus lees dit en steun deze actie.

11 Responses to How is Life!!! Oke

 1. JeeWee schreef:

  Op die laatste rotterdamfoto is wel te zien dat het zwaar is geweest. Maar ja, dat mag ook wel met die mooie tijd!
  Op naar een skeelerend en rennend Berlijn.

 2. jan schreef:

  Toch wel heel mooi hersteld, dat je maandag en dinsdag alweer kon lopen, verder nog genoeg tijd voor Berlijn. Vorig jaar in het zomerseizoen heb ik vrijwel elke donderdag 15km geskeelerd. Toch doe ik in Berlijn alleen de marathon, ik vind het knap om in Berlijn te gaan voor de “dubbel” !

 3. Claudia schreef:

  Hey leeuwtje leuke foto’s, ja die van die kuifeendjes;-).

  Goed dat je lekker hersteld bent van M.

  liefs Beerinnetje

 4. Jacqueline schreef:

  Het gaat weer lekker Richard.
  Mooi initiatief de koninginnenloop. Helaas … Bea komt naar Middelburg en dat wil ik niet missen ;-).

 5. Henk Lodder schreef:

  Heel goed Richard, jij bent goed bezig. Lekker dat hardlopen bijhouden deze zomer en we moeten dan maar eens afspreken om te gaan skeeleren en e.e.a. door te nemen. Maar wel heel blijven he…. En leuk dat Jan ook meegaat naar Berlijn, wordt een feest daar Unter den Linden.

 6. hans schreef:

  ziet er allemaal mooi uit… lekker hersteld… je hebt een enorme stap voorwaarts gedaan de afgelopen maanden. Dat gaat nog veel meer moois opleveren in de toekomst

 7. John schreef:

  Ook bij jou een heel voorspoedig herstel. Een teken dat het lichaam goed getraind en verzorgd is.
  Op 30 april ben ik jaarlijks in Wijk bij Duurstede te vinden, maar de Lenteloop gaan we zeker samen doen ;-). De inschrijving is inmiddels uitgevoerd. Alles heel houden en de stijgende lijn doortrekken.

 8. koen martens schreef:

  Iets wat gratis is (zit) altijd lekker.

 9. Léonie schreef:

  Jij gaat nog veeeeeeeeel meer mooie tijden lopen, gaat zo goed. Dan wel even lief lachen op je finishfoto heh?! =D

 10. marathonton schreef:

  Mooie herstelweek en de ornitholoog en weldoener is ook weer opgestaan 😉

 11. Rinus schreef:

  Goed het herstel opgepakt zo na de maratho en het was en is een feest voor je!.
  En goede actie’s.
  Groet Rinus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: