Een beestenboel in Rotterdam

NouNou, nog 4 days to go. Volgende onderdeel is begonnen. Stapelen of te wel elke dag een Vitagro shake en ook veel water drinken. Ook is het pasta tijd maar doe daar niet echt moeilijk over, gewoon lekker eten en niet te gek doen.

Na de geweldige hulp van het getransformeerde Beerinnetje van Terschelling tot het rappe Konijntje van Schoorl hadden we ook een deal gesloten dat ik als een Rap Leeuwtje mee zou gaan in Rotterdam om een beestachtige tijd te gaan klokken waar het hele dierenrijk trots op zal zijn.

Maar ook andere dieren hebben al een geïmproviseerd dier weten te vangen, zo heeft Pim de Tijger een ware haas gevonden in Rinus de Rattelslang helaas is Rinus in gevecht geraakt met een Herdershond en zodoende hangt deze samenwerking aan een zijde draad.

Ook gaan de twee Antilopen John en Gerard elkaar vooruit hazen en zal onze charmante en hartverwarmende Koala Jac haar PR aanscherpen. Onze trouwe Sint Bernard Hans gaat zien hoe zijn leerlingen het gaan doen en in een relax tempo zijn 42 km volbrengen (22ste keer Rotterdam!!!).

En wat te denken van Cheeta Ronnie, Luipaard Ton, Zebra M@urice en Buffel Richard zo maar even een greep uit onze dierenrijk die er zin in hebben zondag. Maar ook dorpsgenoot Henk Lodder van zich doen spreken tja das nog eens een beest!!!

Zal vast nog meer beestachtige vrienden vergeten zijn die de 42 km ook gaan doen dus reageer op mijn blogje en hoop natuurlijk vele te zien tijdens het foto moment wanneer alle bloggers even samen zijn bij het Politiebureau. Of is dat er dit jaar niet???? Kan er morgen een blogje aan wijden mocht er iets bekend zijn? Maar het word zondag een geweldige gezellige beestenboel, daar ben ik van overtuigd.


11 Responses to Een beestenboel in Rotterdam

 1. hans schreef:

  geweldig verhaal…. jammer dat ik nu 24 uur op nummer 3 moet wachten

 2. Pieter de Boer schreef:

  Succes met de Marathon! Het gaat vast weer een ‘blast’ worden! Wou je nog even bedanken voor het aanwezig zijn bij de BMUT!

  Groeten,
  Pieter

 3. John schreef:

  Wat een waanzinnig verhaal heb je er weer van gemaakt. Met een brul ga jij poot aan poot met het Beerinnetje in een supertijd de Coolsingel opdraaien.
  Meetingpoint info bij Jacq.

 4. Claudia schreef:

  We gaan gewoon lekker ontspannen lopen net als Schoorl dan zetten we vast een mooie tijd neer. Alle voorbereidingen zijn netjes gedaan, komt helemaal goed.

  Wordt ‘beest’ van een feest in R’dam.

 5. Ronald schreef:

  Het wordt een beestenboel daar in Rotterdam met vast en zeker een superfeest na afloop. Geniet!! en ja, verzamelen is bij het politieburo…zie blog Curly

 6. Henk Lodder schreef:

  Richard, met Claudia heb jij natuurlijk wel een topper ingeschakeld. Als ik zag hoe zij vorig jaar in Leiden met Ronald liep, zo easy ontspannen en relax. Dat gaat helemaal goedkomen zondag en daarna gaan we de wielen eronder zetten op weg naar Berlijn !!!

 7. Jacq. schreef:

  Haha… leuk jouw dierenrijk.
  Natuuurlijk verzamelen we weer bij het Doelwater… zie je tussen 10.00 en 10.15 uur en vele anderen.

 8. Pim schreef:

  Alle weblogbeesten komen voor aanvang van de start rond de klok van tien even bij elkaar voor het Bokitoburo. Daarna gaan de hekken van het safaripark open en rennen wij gelijk een kudde disneygnoes al hijgend, briesend en stampend naar de eeuwige jachtvelden. Tot zondag!

 9. Ruud schreef:

  Wat een beestenbende gaat dat worden; ben benieuwd wat voor beest je voor mij in gedachten zou hebben, als ik van de partij geweest zou zijn?
  Succes in elk geval zondag; moet een beretijd worden, eehh sorry leeuwetijd dus!
  gr, Ruud

 10. Koen Martens schreef:

  Ik ben die dode pier

 11. rinus schreef:

  Veel plezier alvast en het zal een beestenboel worden dit jaar.
  Groet rinus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: