Back To Vinyl 10 april

Vandaag een niet al te groot verhaal, wilde gisteren mijn training afwerken maar was te laat thuis dus heb deze vanmorgen gedaan. Was een heerlijk training waarin 3 km in marathon tempo zat. Ging allemaal super.

Maar er stond voor vandaag ook een interval training gepland, ik wilde hem doorschuiven naar morgen maar in de loop van de middag kreeg ik toch echt de gedachte om hem toch vandaag te gaan doen. Dus bij thuiskomst weer de hardloop kledij aan en gereed voor deze mooie interval. Hij was niet echt schokkend dus paste mooi in deze dubbeldaagsetraining. Morgen een rust dag en het weekend staat bol van de activiteiten met als hoogte punt de Doe een Wens Webloggersloop. Zoals het er nu uit ziet gaan we met ze allen voor de 25 km, deze route vind ik net iets mooier dan de 21 km. Het zal ons langs de molens brengen maar ook langs de Donkse Laagten.

Het Natura2000-gebied Donkse Laagten ligt in de gemeenten Graafstroom, Liesveld en Nieuw-Lekkerland (provincie Zuid-Holland). Het bestaat uit vochtige en natte graslanden in polder Langenbroek en in een gedeelte van polder Kortenbroek, in de nabijheid van een ‘zandopduiking’ (donk). Het gebied is al eeuwen in gebruik als veenweidegrasland. Een boezemkanaal (Grote of Achterwaterschap) doorsnijdt de graslanden.. Het overgrote deel van het gebied is sinds 1983 in bezit en beheer van Staatsbosbeheer. Midden in het gebied ligt een particuliere eendenkooi.

Nog een klein ander onderwerp is Back to Vinyl. Als je als oudere jongere eens een avond terug in de tijd wil gaan dan is deze avond zeker voor jou geschikt. Deze super avond zal gehouden worden op 10 april in Landvast Alblasserdam. Natuurlijk zal ook ik hier aanwezig zijn maar zal niet de zelfde Rich zijn zoals altijd, nee zal rustig aan doen en op tijd naar huis want de dag erna, yes is de dag waar ik de Rotterdam marathon zal gaan lopen..

Maar voor al die andere gezellige feestbeestjes, de voorverkoop start op 13 maart. Dus wil je er bij zijn, wees op tijd want de kaarten vliegen de deur uit.

10 april 2010 Back To Vinyl, een waar feest voor de liefhebber!!!

14 Responses to Back To Vinyl 10 april

 1. M@urice schreef:

  Ik hoop dat ik op tijd fit ben voor zondag ….

 2. Tiny schreef:

  Doe alle bloggers die er zijn de hartelijke groeten van me. Kan op ons eigen crossje niet wegblijven. Ze zouden me afschieten. Veel plezier.

 3. hans schreef:

  wat lees ik hier allemaal… 2 trainingen op een dag… en wilde feesten een dag voor de marathon ;-). het moet niet gekker worden ;-)… veel plezier zondag

 4. Ronald schreef:

  Ik wens je en alle bloggers een onwijs leuke dag toe. Doe ze allemaal de groeten en bij de volgende weblogloop probeer ik er weer bij te zijn. Zaterdag een drukke maar leuke hardloopdag en zondag andere plannen… kan niet altijd hardloopfeest zijn..
  groeten
  RR

 5. Jacq. schreef:

  Je trainingen weer keurig afgewerkt. Zondag … klinkt als een prachtige unieke route. Ik heb er zin in !!! Zie je zondag.

 6. John schreef:

  Ik heb er zin in.
  Tot zondag.

 7. geert schreef:

  alleen al het woordje vinyl doet me gloeien van nostalgie!

 8. Koen Martens schreef:

  Heel veel plezier zondag.
  Ik kom het loopje een keer inhalen.

 9. martine schreef:

  Een prachtige route die ik vaak gelopen heb.
  Ik moet iets langer lopen en zal een marathon of iets meer gaan lopen. Andere keer dan maar!
  Veel plezier!!

 10. Claudia schreef:

  Leuk om keer daar te lopen, benieuwd naar de route. Neem fietser mee voor de flesjes;-)

 11. Pim schreef:

  Ik heb mijn opleidingsboek cultuurgeschiedenis van 25 jaar terug nog eens bekeken voor deze dag. Eens kijken of ik er nog wat van heb onthouden. Genoeg wipwatermolens, achtkantige bovenkruiers en ander monumentaal moois op de route! Tot morreguh

 12. Harry en Linda schreef:

  Als het redelijk in de buurt was geweest zou ik er zekers bijzijn. De tijd otbreekt op dit moment. Veel plezier morgen met jullie webloggersloop, en op een ander moment ben ik graag van de partij om kennis te maken met jullie hardloopwereld.

 13. JeeWee schreef:

  Heb boven op zolder ook nog een flinke stapel liggen met nostalgische klanken en veel gekraak.

 14. Ariejan Boon schreef:

  @JeeWee:
  Mocht je op 10 april toevallig in de buurt zijn van het feest Back to Vinyl en je wilt van je voorraad krakende nostalgie af…. wij weten er wel raad mee 😉

  Ariejan Boon,
  Mede-organisator Back to Vinyl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: