Night of the Proms

Gisteren was er een ouderwetse training, yep Rich ging om 6.30 in de morgen de deur uit voor een 10 km loop. Wilde een interval doen maar dat was nog iets te vroeg zo net uit de veren.

Het was nog aarde donker en besloot maar een gewone snel training te doen. Kwam na 53.35 weer afgepeigerd thuis en na de douche snel aan het werk gegaan.

Dan gisterenavond, al jaren wil ik eens een bezoek brengen aan de Night of the Proms waar Klassiek- pop ontmoet . Als muziek liefhebber snap ik niet dat ik er nooit eerder geweest bent maar dit terzijde. Nou voor mij was dit dus echt de eerste maar ook de laatste keer.

Zo waren en 2 oude pop groepen waaronder Roxette. Dit was verre van goed. Met alle respect maar instrumenten gaan echt jaren en jaren mee maar je stem en uithoudingsvermogen nemen toch echt af in de loop der jaren.


Dan was er OMD, helemaal te gek. Ben er jaren fan van maar als zij 3 nummers spelen en vervolgens van het podium verdwenen zijn was dit een uitgemergeld optreden.


Positieve kanten zijn er ook, Toots Thielemans met een respectabele leeftijd van 87 jaar bespeeld nog even mooi zijn mondharmonica (instrumenten kunnen 100 worden) Ook Sharon den Adel van Within Temptation was erg goed maar ook mooi. En tot slot was John Miles die “Stairway to heaven” zong, een geweldig stuk iets wat ik als eens gelezen had op de blog van Dirk . Ook de klassieke stukken die door het geweldige orkest werden gespeeld waren van hoog nivo. En wat zeker niet wil vergeten was de lichtshow, zij maakte een goeie sfeer in de zaal. Dus niet al te positief of misschien met een hoog verwachtingspatroon was dit een eenmalige beleving voor mij.

6 Responses to Night of the Proms

 1. Broeder Ronald schreef:

  jammer dat OMD en Roxette tegen vielen, dat zijn toch ook wel twee favo bands van mij geweest. Toch leuk om een keertje meegemaakt te hebben. En wat ben je toch een vroege Broeder, Broeder

  Leuk dat je er weer bij bent in Schoorl. Niet vergeten, dé jaarlijkse foto op zondag he?

 2. geert schreef:

  Stairway … blijft een enig sterk nummer!
  Spijtig dat je’t niet 100% geslaagd vond; volgende keer proberen om in de VIP-room te geraken … dat compenseert veel 😉

 3. Jacqueline schreef:

  “Stairway to heaven”. Eén van de eerste “tokkelnummers” die ik op mijn gitaar leerde spelen. Blijft mooi !!

 4. Koen Martens schreef:

  broeder heb je al een slaap plek in Schoorl ? je weet dat het verboden is om bij de zusters in bed te kruipen!

  Je weet als je naar een concert gaat met muzikanten op leeftijd dat je niet het beste meer mag verwachten, spreek uit ervaring ben vroeger naar de Heineken night of the proms geweest.

  Mooi loopje zo vroeg.

  Eigenlijk moeten we een keer een stel bloggers bij mekaar krijgen voor een nacht loop door de polder, lijkt me wel iets.

 5. Claudia schreef:

  Jammer, maar je probeert wel eens wat.

 6. Claudia schreef:

  Jammer, volgende keer beter of maar niet!?

  liefs Beerin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: