Running Ronald, Bedankt Broeder.

Vele zullen nu wel erg jaloers zijn op mij want ik gokte altijd verkeerd op RR zijn eindtijden en toch heb ik een cadeautje gekregen. Revolutionair vinden ze het wereldwijd en daar ben ik nu als een van de eerste die genomineerd is door JVC om deze fantastische remote controle te gaan testen. Het feit dat RR zo vaak horloge en andere sportzaken heeft mogen testen heeft  hem doen besluiten om mij als test persoon aan te wijzen om een onafhankelijke mening te geven en niet een die op voorhand al positief is om dat er JVC staat.

Helaas zullen er niet van die mooie video’s op You-Tube verschijnen en ook zal ik er weinig informatie verstrekken. Maar ben echt benieuwd of hij goed werkt zoals ze zeggen.

Natuurlijk heb ik wel een mooie foto gemaakt van deze geweldige afstandbediening.

Ronald, bedankt voor dit geweldige presentje.

remote controleGisteren voor de laatste keer bij de fysio geweest want het voelt allemaal weer goed aan, ook deze keer heeft hij het kwetsuur behandelt met elektrotherapie en wederom met veel succes. En mocht er onverhoopt toch nog een pijnlijk avontuur tevoorschijn komen is een telefoontje genoeg voor een nieuwe afspraak, Hans bedankt voor de bewezen dienst en weer eens gezellig bijgepraat.

Fysiotherapie1Ik wilde eergisteren mijn 10 km lopen maar moest halsoverkop even naar Bilbao (Spanje) om even naar een bootje te gaan. Helaas heb ik weinig van de omgeving gezien want het was zes uur in de avond toen ik aankwam op het vliegveld en ging om half zeven aan boord. Om half elf gereed en gauw gaan slapen want om zes uur in de morgen stond de taxi weer te wachten om mij naar het vliegveld te brengen.

Dan maar vandaag lopen en geloof me ik had er veel zin in. Maar dan wel 15 km op gevoel. Maar op gevoel lopen is even wat ik wil blijven doen. Het ging weer super en kwam na 1.22 weer thuis en had heerlijk gelopen. Alles voelt goed aan dus de weg terug is hopelijk gevonden want ook conditioneel komt de vorm langzaam weer terug.

Voor ik het vergeet, er kan weer ingeschreven worden voor de Groet uit Schoorl Run Broeders en Zusters. Ik heb me ingeschreven voor de 30km want het past goed in mijn schema richting Rotterdam. En ik heb nog wat recht te zetten daar want die kramp ben ik nog niet vergeten.

Groet uit Schoorl 2010

10 Responses to Running Ronald, Bedankt Broeder.

 1. M@urice schreef:

  Ik heb me ingeschreven voor Schoorl!

 2. GertN schreef:

  I feel good? Je zit zeker de hele tijd te drukken op de midden-boven knop van de afstandbediening? 😉

 3. John schreef:

  Dat wordt weer gezellig in Schoorl, ik heb me ook al ingeschreven! Jij loopt de 3 km..? Dat moet lukken zonder kramp 😉

 4. Broeder Ronald schreef:

  Heel graag gedaan Broeder!! maar eh.. niet verder vertellen maar ik heb er hier nog eentje! Heb ‘m getest en werkt perfect! Alleen die off knop.. die werkt soms niet helemaal lekker. Veel plezier met je nieuwe Remote!

  en ja, Schoorl, ben erbij.. we moeten toch weer op de foto bij de klimduin?

 5. Rich@rd schreef:

  @GertN: Heb ik nog niet geprobeerd maar het Bier knopje werkte al!!!!
  @John: Bedankt voor de 3 maar de correcte afstand staat er nu 😉
  @Running Ronald: Ik heb vannacht de Off knop getest en werkte goed!!! Ofcourse moet de Klimduin foto er weer komen, traditie in ere houden.

 6. Koen martens schreef:

  Wij zien mekaar in 2010

 7. JeeWee schreef:

  Kan genoeg flauwe grappen maken over de knop voor de instant borstvergroting/verkleining……
  het lopen is vele malen belangrijker en daarvoor heeft gelukkig de fysio de juiste plek weten te vinden om het probleem op te lossen.

 8. Jacqueline schreef:

  Knappe televisie die daar op reageert 😉
  Ik ga je zien in Schoorl op de 30 km.

 9. hans schreef:

  ik d8 al dat RR zulke apparaten verkocht.. volgens mij heeft ie nog veel meer. Mooie reclame voor JVC.. je lopen gaat ook nog steeds lekker.

 10. John schreef:

  Dat zijn goede berichten!
  Mooi JVC gadget dat je mag testen. Ik denk nog even na over Schoorl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: