Back To Vinyl 14 november

Halsreikend wordt er door de oudere jongere uitgekeken naar weer zo’n geweldige Back To Vinyl avond. En mochten jullie het nog niet weten, vandaag is de voorverkoop begonnen en gaan we de 33 nachten weer aftellen.

Sinds 11 oktober 2008 is BTV niet te meer weg te denken uit mijn agenda want wat is er nu mooier dan een avond op stap met muziek uit “onze” tijd en met vele oude vrienden en bekende.

posterBTV20091114Voor vele zijn de volgende namen bekend maar dit is alleen nog maar nostalgie. Wat te denken van “De Stormlamp”, hier kwam ik op veel te jonge leeftijd binnen want mijn oude buurjongen Bart werkte daar en had dus een kleine voorsprong. In een van de kleine zalen hingen aan de wanden blacklight TLs en van die mooie want tekeningen die zo mooi de boel opsierde. Hier werd veel rock gedraaid in mijn beleving zoals bv Santana. Ook ben ik een tijdje naar “Silvester” geweest in Nieuw Lekkerland en dit was een echte rock tent waar ondermeer Uriah Heep en Ram Jam de wilde haren behoorlijk in beweging brachten

Dan hadden we ook Pasifal (weet niet zeker of ik dit goed schrijf) maar hier begon je dan ook wel je weekend op vrijdag middag en op zaterdag middag was het ook erg gezellig. Dan hadden we ook nog Colorado in Nieuw Lekkerland, meesterlijk daar. De eigenaar de man met de baard en houten klompen deelde daar de lakens uit en degene die mot zocht werd netje de deur gewezen. De muziek in die tijd was voor mij ook zeer groot belang 2 soorten kan ik me nog heel goed herinneren. Op de eerste plaats reggae en dan met name Bob Marley and the Wailers en de SKA tijdperk met als meest belangrijke hierin Madness.

big_vinyl_rules_1

Mooie tijd geweest maar daarna was voor mij toch echt de beurt aan “Het Vergulde Paard”, een tent met vele leuke gedachten keiharde muziek uit de boxen dat vaak nog iets vervormde, Boris Faas achter de draaitafel, Hero bij het trapje en een dosis gezelligheid. Op zaterdag avond was het voor mij het toppunt van muziek, de dance charts waar Boris de geweldige soul, funk en disco vinyl platen de avond doordraaide drie voorbeelden van topnummers zijn natuurlijk het openingsnummer van Gary Gang, maar wat te bedenken van Barry White of Betty Wright. Ja dit is in vogelvlucht een jeugd verleden.

Dus op zaterdag 14 november krijgen wij weer een klein beetje van dat oude gevoel terug waar iedereen weer een half jaar kan teren op een gezellig top avond.


We blijven natuurlijk ook nog steeds hardlopen en nu het groene licht is gegeven door de fysio ga ik maar al te graag werken aan herstel van conditie. Vanavond voor het eten een ronde van 10 km gemaakt, onderweg kwam ik veel medelopers tegen ondermeer Henk. Samen met Henk 5 km gelopen en weer even lekker bij gepraat. Uiteindelijk deed ik er iets minder dan 50 minuten over (iets te hard). Morgen weer naar de fysio en het gaat echt de goeie kant op.

7 Responses to Back To Vinyl 14 november

 1. John schreef:

  Het wordt vast weer een hele gezellige boel op 14 november.
  Top dat je groen licht hebt gekregen en ook weer lekker aan het lopen bent.

 2. Jacqueline schreef:

  Ja super gaaf muziek uit “onze” tijd… heerlijk.
  Fijn … de goede kant op met lopen.

 3. Broeder Ronald schreef:

  wow, klinkt wel onwijs gaaf!! Heb wel weer eens zin in een feestje maar ben bang dat de planning anders zal zijn dat weekend 😦 Fijn dat je weer lekker kunt gaan lopen Broeder!

 4. hans schreef:

  lekker swingen… en je lopen gaat ook weer swingend.. top

 5. JeeWee schreef:

  One step beyond…. zelfs je blessure ligt (gelukkig meer dan) one step beyond.
  heerlijke nostalgie overigens(ben categorie V45, vandaar)

 6. Claudia schreef:

  Heb vanmorgen naar elk vliegtuig gezwaaid, vraag maar aan Kees ;-). Maar word weer avondje swingen, gezellig hoor!!

  liefs Beerin.

 7. Jannie schreef:

  Wie kan mij vertellen waar de stormlamp zat in Alblasserdam ik dacht zelf in de wipmolen ooit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: