Wat is het leven toch een feest

Er waren niet zoveel km gemaakt de laatste paar dagen, een korte uitleg hoe dat komt, afgelopen zaterdag was er een sportief uitje naar Rotterdam waar de Fit For Free Dance Parade weer eens was. 35 vrachtwagens met met snelle Beats en Bas waar voor elke Dance, Trance, Urban en een wagen met HardCore. Ik heb er zelf niet bijgelopen maar als je de beelden ziet begrijp je wel dat dit de grote publiekstrekker was.


Aan het eind van de middag ben ik naar Alphen afgereisd voor de inzegening van Broeder Ronald die eindelijk weer eens een mijlpaal in zijn leven had en toegevoegd word tot de grootte groep van 40gers. Daar waren ook Martine, Peet en Erik en natuurlijk vele familieleden.

broeders

Het was weer een leuke ontmoeting met Broeder Ronald en Miranda en familie en vrienden en een tof weerzien van vrienden. Nog even een pluim voor Miranda, Miranda wat had je alles heerlijk gemaakt, ook jij bedankt voor de geweldig gezellige avond.

bloggersopdebank

Voor de vakantie liep ik al met een Mexicaanse want griep had ik niet en de dokter schreef een antibioticakuurtje voor om de bronchitis te verdrijven, maar halverwege de vakantie kwam het weer terug en begon ik weer vrolijk te hoesten. Die kriebelhoest houd met nu al weken bezig en ben dinsdag maar meer naar de huisarts geweest en heb nu een bredere kuur gekregen niet er voor moeten zorgdragen dat de bacteriën verdreven worden.

Woensdag in de loop van de dag zag ik een mailtje voorbij flitsen van Martine, zij was in Kinderdijk en wilde graag even het spandoek van mijn kledingsponsor LV Belettering terug brengen en we wilde graag wat muziek van elkaar uitwisselen. Van recent tot de goeie ouwe soul tijd.

Ze wilde ook een rustige training in deze wereldse omgeving gaan doen dus was het nu eindelijk zover. Martine en ik zijn wezen hardlopen samen en dat na ongeveer 4 jaar. Ik had de planning om er 15 te gaan lopen maar Martine wilde er in eerste instantie maar 10. Nou ik pas me makkelijk aan dus we gaan uit van 10. Maar al kletsend over echt van alles en nog wat verslonden wij de kilometers en gaf Martine aan dat ze de 15 km wel wilde doen. Wat een heerlijke relaxteloper is ze toch. Maar na 1.24 waren we weer terug bij af en konden we terug kijken op een leuke spontane training. Even gegeten en daarna was het afscheid weer daar. Moest ook even bij Martine een foto stelen!!!

verkerk2007

Vandaag had ik er 10 gepland en ook gelopen in een rustig tempo dus na 3601 seconden was ik weer thuis en ben tevreden met de matige snelheid waarmee mijn bpm onder de 150 bleef. De kriebelhoest is er nog steeds dus is de gezondheid niet optimaal. Maar we gaan gewoon verder hoor, op naar de HMM op 6 september waar ik zeker niet voor een toptijd zal gaan.

11 Responses to Wat is het leven toch een feest

 1. Tiny schreef:

  Altijd leuk om met bloggers op stap te zijn!

 2. M@urice schreef:

  Leuk om te zien die dance parade, maar bij sommige vrachtwagens was gehoorbescherming geen onnodige luxe!

 3. Henk Lodder schreef:

  Ha die Richard. Je zal wel denken gisterenavond wat doet die gozer langs de molens nou op wandelschoenen. Hierbij een korte uitleg: morgen 50km wandelen (training) in Barendrecht, over 2 weken 110km binnen 19 uur rondom het eiland Goeree Overflakee (www.omloop.com) en dan de finale op 19/20 september 160km binnen 28 uur, de Rotterdammars (langste wandeltocht van Nederland). Maar daarna weer lekker marathons lopen hoor. Jij alvast veel succes in de Haarlemmermeer. See you!!

 4. John schreef:

  Leuk om op die manier weer eens samen te lopen en bij te kletsen. Sterkte met de kriebel. Hopelijk gooit die niet teveel roet in het eten voor HMM.

 5. Ronald schreef:

  het was een supergezellig weekend en jouw bezoek was toch wel een van de hoogtepunten. Dank voor het lachen Broeder! Tot Snel!

 6. Jacqueline schreef:

  Wat een gezelligheid met al die webloggers.
  Sterkte met de kriebels, hopelijk worden de bacteriën nu wel snel uitgebannen.

 7. hans schreef:

  je hebt weer leuke activiteiten gehad. fijn weekend

 8. martine schreef:

  was erg gezellig!!
  en de classics staan op mijn mp3 speler…

 9. Bjorn Paree schreef:

  Ha ha ha ; wat een geweldige foto van de broeders !! Is het een idee in die outfit samen met RR een wedstrijdje te gaan lopen ? Er is in Belgie een Abdijloop ; ben best benieuwd hoe daar dan gereageerd wordt.

 10. Rinus schreef:

  Een prachtige week zo met veel ontmoetingen, leuk.
  Op naar de halve.
  Groet Rinus.

 11. Koen martens schreef:

  je mag je verheugen op een aardige bos haargroei, wat gebruik je daar voor! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: