Vakantie plezier is ten einde

Dinsdag zijn we naar het strand geweest, de heen weg was er een van de buitencategorie. Op weg naar Cavalière gingen we door een berglandschap van de Col du Canadel waar je met de auto goed op moet letten en wat te denken van een enkele fietser die we er tegen kwamen. Langs het ravijn rijdend kreeg Lydia last van wagenziekte en stond het huilen haar nader dan het lachen. Maar voor degene die de auto bestuurd is het een geweldige ervaring en zo waren we na een klein anderhalf uur ter plaatse en konden we de zandstranden met zilvervlokjes betreden. Op voorhand had ik al gezegd dat ik niet ging zwemmen en wanneer zei dit zullen lezen zullen ze er best om lachen maar ik had spijt dat ik geen zwembroek bij mij had.

SDC11340Op de terugweg naar huis even naar de supermarkt om daar weer een lading vocht in te slaan want warm is het nog elke dag met een strakblauwe hemel.

Woensdagmorgen was het weer vroeg opstaan om weer een klein loopje te gaan doen, zes uur de wekker en even rustig aan wakker worden en rond 7 uur erop uit. Bij de poort kwamen een man met drie jongere die ook gingen hardlopen maar zij gingen een andere richting uit.

SDC11298Ik had de route over de D84 en het blijft op dit soort wegen altijd uitkijken. Maar na een km of 3 zag ik een dame lopen die niet al te hard ging en toen ik haar passeerde zei ik zowel in het Frans als in het Nederlands goedemorgen. Bij de 30 minuten was het mijn keerpunt en niet veel later zag ik voor mij wederom een dame lopen met een mooie snelheid dus gas er op en inhalen. Daarna ingehouden en we gingen samen verder, zij was een Belgische Française en ik vroeg haar of ze specifiek ergens voor trainde in mijn vloeiende Engels. Met haar niet vloeiende Engels hebben we samen de training volbracht want ook zij stond op de zelfde domein als wij. Ze vertelde mij dat ze geen doelstelling had omdat ze een aantal jaren geleden een skiongeval had gehad en daarvan noch steeds hinder van ondervind aan haar knie. Maar al met al had ik er weer tien km opzitten en we bedankte elkaar voor de gezelligheid. Dus denk ik dat dit het laatste Franse trainingsrun is geweest want morgen staat er een bergwandeling op het program en vrijdagavond gaan wij onze retour maken ivm de zwarte zaterdag aanstaande. En zondag wacht de volgende training weer, met tevredenheid kijk ik terug op mijn Franse trainingstage en met een totaal van 93 km vind ik het oké.

SDC11246Donderdagmorgen zijn we een berg wandeling wezen maken van 9 km. Het waren een kleine 150 hoogtemeters verschil maar er zat behoorlijk wat klimwerk in maar het was leuk. Na 1.45 waren we weer terug bij ons huisje en de rest van de dag in gepaste rust doorgebracht.

Vrijdag was onze laatste dag, met de wetenschap dat er een Zwarte Zaterdag op komst was zijn we vrijdag in de namiddag vertrokken richting Holland en kunnen we terug kijken op een heerlijke relax vakantie met heeeeeee veeeeeeel zon.

SDC11373Vandaag is het zondag en moet er weer getraind gaan worden, in de hele vroege morgen hoorde ik de druppels tegen het rolluik slaan en dat ging nog een tijd door dus heerlijk uitgeslapen.

Iets over een uur was het goed droog en besloot mijn 2 uur in Z1 te gaan doen. Het ging weer lekker alleen voel ik nu toch een lichte belasting in mijn hamstring wat voortvloeit uit de bilspier affaire. Na 2 uur ben ik het laatste stukje naar huis uit gewandeld iets wat ik nooit deed maar steeds meer doe. Morgen is het weer zover WERKEN. Ik heb er natuurlijk weer zin in na goed uitgerust te zijn.

9 Responses to Vakantie plezier is ten einde

 1. Tiny schreef:

  Werk ze morgen Richard.

 2. John schreef:

  Jullie hebben er een mooie vakantie opzitten, waarin je ook nog de nodige kilometers lopend hebt afgelegd.
  En ook nog wat van het mooie weer meegenomen 😉
  Werkze.

 3. Ronald schreef:

  welkom terug weer.. deze jongen is ook weer aan het werk.. helemaal niet erg. Je hebt heerlijk weer gehad en lekker gelopen.. wat wil je nog meer?
  zie je snel!

 4. gertn schreef:

  Welkom terug Richard!

 5. Jacqueline schreef:

  Je eerste werkdag zit er al weer op na een onvergetelijke vakantie. Of je niet weg bent geweest ??

 6. Rinus schreef:

  Altijd heerlijk die vakantie weken en het ziet er goed uit allemaal en heerlijk gelopen zo te lezen!.
  Werk ze en op naar volgend jaar!.
  Groet Rinus.

 7. hans schreef:

  welkom back Ries… aan het werken ben je ondertussen al weer gewend.

 8. Claudia schreef:

  Had al gelezen dat je het ergggggg lekker had en nu kan ik het zien ook, je hebt lekker kleurtje opgedaan. En nog gelopen ook.

  nog ff je andere stukjes lezen, beerin.

 9. Koen martens schreef:

  je hebt genoten zie en lees ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: