Back 2 Vinyl April 2009

De eerste paar trainingen zijn alweer een feit. Geen schokkende trainingen hoor, ik heb van de week 2 keer 5 km gelopen op een zeer laag tempo. De eerste was afgelopen donderdag en het was best zwaar vond ik.

Gisterenavond zijn we naar back to Vinyl geweest. Dit geweldige feest word twee keer per jaar georganiseerd en gaat heerlijk terug in de tijd van de jaren zeventig en tachtig. Er worden dan ook echt vinyl singels en elpee,s gedraaid. De foto’s zijn wel van voorgaande keer, maar degene die ik daarop zie waren er dit keer ook bijna allemaal weer bij.

b2vHet leukste is dan ook dat het in je eigen dorp is en daar komen natuurlijk vele bekenden. Het lijkt dan ook wel een beetje op een reünie met vele oude en nieuwe vrienden en vriendinnen. Nu zijn mijn beentjes weer redelijk hersteld en eb ik echt met hartenlust gedanst op de vele topnummers. Een van de mooiste staat hier onderaan. In het voor traject had ik aan diverse personen al aangegeven dat ik dit nummer zou aanvragen. Maar het duurde en het duurde. Sommige vriendinnen begonnen zich al zorgen te maken.

b2v1Maar tot er voor mij een toilet stop was werd het nummer dan uiteindelijk gedraaid. Het was weer een super feest die wat mij betreft niet 2 keer per jaar mag gehouden worden maar eens per kwartaal. En ik denk dat vele het met mijn eens zullen zijn want 2 keer in een jaar is mager. Ik denk dat het telkens weer uitverkocht zou zijn want deze muziek is tijdloos en een gift voor het gehoor.

En toen kwam vandaag, ik wilde toch ook weer even opstap maar dat dansen eist toch ook zijn tol. Maar toch ben ik opstap gegaan en heb wederom 5 km gelopen.  Ik ben alleen nog niet tevreden oven mijn hartslag. Lijkt nog veel te hoog. Met een snelheid van 10.3 km per uur en een gemiddelde bpm van 152 moet er toch nog herstelt worden.

Dan morgen, ja dan ga ik met GertN, Tiny, Monique, en nog wat andere super supporters de Webloglopers en die andere vele deelnemers een warm onthaal geven wanneer zei ons passeren rond het 30 km punt.

utrecht-marathonAlle lopers in zowel Utrecht als op Texel heel veel succes en geluk morgen.


6 Responses to Back 2 Vinyl April 2009

 1. hans schreef:

  je lichaam heeft vorige week toch een aardige inspanning geleverd. herstel nog even goed. veel succes en plezier morgen met gekke bekken trekken (zie log petra)

 2. gertn schreef:

  Zie je morgen Richard! Leuk!!

 3. Tiny schreef:

  Utrecht mag wat mij betreft wakker worden!! De webloggers komen er aan!!

 4. geert schreef:

  veel supportersgenot daar in Utrecht!

 5. Ronald schreef:

  leuk feestje, net zo leuk als bij het steunpunt!! Nou ja, toen kon ik nog een beetje lachen.. nu ook wel weer hoor 🙂 Dank voor je steun Broeder en ik kijk uit naar je verhaal

 6. evert schreef:

  tja inderdaad na het lezen deel ik de mening om het vaker te organiseren indien mogelijk uiteraard.
  ik vind het een geweldig idee,

  gr evert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: