Trance Energy 2009 and running

Vrijdag middag vond ik weer een paar hardloopschoenen die met me op stap wilde. Er scheen een lekker zonnetje dus werd het verzoek gehonoreerd. Ik dacht ik ga gewoon in mijn lange tight en een lang shirt, maar stond net buiten en de wind was best fris dus trainingjas ook aan.

Had een route van 15 km in gedachte maar gezien de wind die er stond dacht ik eerst maar de tegenwind te trotseren alleen moest ik daarvoor wel net de andere kant op richting Kinderdijk. Het was dus flink werken geblazen maar toen ik wind mee had ging het natuurlijk precies omgekeerd. Na 11.5 km vond ik het genoeg gezien het sportweekje j.l.

060309Zaterdag morgen zeer vroeg op om te gaan werken. Er lag een bootje in Rotterdam die enige verzorging nodig had en ik mocht er alleen heen. Dus om 4 uur uit de veren zodat ik ook weer op tijd terug zou zijn. Want today it Party Time. Want ik had wederom kaarten voor Trance Energy en zo vertrokken we om half 7 in de avond met de bus naar Utrecht jaarbeurs. Aldaar hoorden we the soundcheck al maar we hadden nog tijd genoeg dus hup een cafe restaurant en  daar een biertje gevat.

trance-energy1Rond 21 uur liepen we richting de jaarbeurs samen met nog duizenden ander party animals. Er kwamen gewoon bussen vol Fransen en op het parkeerterrein stond werkelijk vol met auto’s met buitenlandse kentekens. Begon haast te denken dat de Nederlanders in de minderheid zouden zijn.

Om 22 uur begon het feest gedruis en heb er van genoten, er waren 4 state en er waren verschillende stijlen. Maar de top set vond ik toch echt Armin van Buuren, maar ook Rank 1 en Johan Gielen hadden een mooie set. Natuurlijk heb ik weer vele uren erop los gedanst en vond het heerlijk. Dit is ook echt topsport hoor, gezwete als een otter

tranceRond de klok van 5 uur (de zondag is dus al lang begonnen) begon bij mijn het licht toch echt uit te gaan, stond tegen een grote zuil aan en viel ondanks de luidde muziek staand in slaap. Dus rond 6 uur vanmorgen de trein naar Dordrecht genomen waar de regen met bakken naar beneden kwam en daarna nog even een taxi en we waren weer thuis.

slapenIk had van te voren een wild plan gemaakt, wilde een halve marathon gaan lopen om 11 uur in Dordrecht. Maar gezien de regen en de weersvoorspelling besloot ik maar lekker naar bed te gaan en die halve marathon maar anders zou invullen.

0803091Heerlijk geslapen werd ik om half 2 wakker gemaakt en toen ik beneden kwam scheen er een prachtig zonnetje. Dus ik ga maar een training inlassen, en je raad het misschien al het werd een halve marathon. Wederom stond er ergggggg veel wind en waren de laatste 10 erg zwaar met de wind boven op je snufferd. Ook viel Garmin plots in storing dus overzicht is in 2 delen. Maar binnen de 2 uur was ik weer terug en ben tevreden.

0803092Zo en dat was mijn weekend weer. Iedereen weer een goeie werkweek toegewenst.

9 Responses to Trance Energy 2009 and running

 1. Koen Martens schreef:

  Wouw Rich dat lijkt me zwaarder dan een marathon lopen zo’n weekend.
  Mooie foto van die lazers!
  De slaap heeft je goed gedaan.
  Training na het feestje liep je na mijn idee beter.

  Zie je in Rotterdam Rich.

 2. Claudia schreef:

  Altijd lekker zulke schoenen, ze zouden maar eens geen zin hebben 😉

  Das ook een leuke training zo’n feestje, is weer eens wat anders. En ja in de regen lopen of je nog ff lekker omdraaien dan wist ik het ook wel.

  jij ook fijne week, groet Beerin.

 3. hans schreef:

  staand slapen, vind ik heel knap. Dat lukt mij niet. wel je kilometers gemaakt

 4. Rinus schreef:

  Dat zijn nog eens marathon weekenden zeg, dat je dat volhoud tot de vroege uurtjes, knap.
  Je hebt genoten en dat is ook fijn.
  Op naar het volgende weekend!.
  Groet Rinus.

 5. Jacqueline schreef:

  Behalve dansen ook heerlijke muziek om op te lopen, ga je lekker van stuiteren ;-).

 6. John schreef:

  Heftig weekend, Richard. Maar je hebt ook nog geslapen en bovendien snel gelopen en gedanst. Carpe Diem.

 7. Bjorn Paree schreef:

  Laatste Trance Energy is voor mij alweer even geleden. Ben inmiddels zo druk met trainen dat van uitgaan niet meer veel komt. Leuk weekendje ; nu weer helemaal gemotiveerd om vol richting R’dam te gaan trainen ?

 8. Ronald schreef:

  hoi broeder Beest! Wintersport, Apres Ski, Trance Engery en dan ook nog even lopen? Zit je aan de pillen of zo??? Nu weer normaal gaan doen he? Rotterdam komt eraan. Tot snel Broeder enneh.. jammer dat je er niet bij was in Alphen.. heb je gemist!

 9. Petra schreef:

  Hooliekwakkemoolie! Vanuit de sneeuw het nachtleven in….gaaf! Had Tijsje er maar bij gewezen…
  Ik dacht dat ik van de week al wat had geschreven….waarschijnlijk niet goed op de knop gedrukt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: