3 hoeratjes voor onze Queen

Hoera hoera hoera voor onze jarige Koningin. Ze heeft inmiddels de respectabele leeftijd van 71 bereikt en doet het na mijn mening nog best aardig op de troon.

Gisteren heb ik een grove zonde gedaan, na het werk in Zeebruggen kwamen zagen we een plezante friettent. Daar een heerlijk middel grote patat speciaal en frikadel speciaal bestelt en vermorzeld. Er kwam toen al iets in mijn gedachten van “word een zware training”.

Tot een andere collega mijn een smsje stuurde met de mededeling “begin weekend biertje in het pandje” en zo werd de training verplaatst naar vanmorgen.

Niet al te vroeg op stap maar het was verdomd koud, een stevige schrale wind suisde langs mijn oren en overstelpte de heerlijke muziek.

Maar na een fikse tegenwind krijg je dan ook nog een keer de wind in de zeilen en zo word het glas dan weer half vol. De zon kwam op en de temp steeg mee de lucht in.

310109Uit eindelijk een mooie rustige training doorlopen en ga ik morgen een rustige 10 lopen. Zo en dat was een goede start van 2009, december j.l. had ik 5 km meer gelopen maar met 185.5 km ga ik akkoord hoor. Mijn snelheid op de km lag deze maand iets hoger exact 4 seconden per km. Altijd leuk cijfertjes bekijken zeker als er vooruitgang is geboekt.

De rest van de week zullen ook afbouwend zijn zodat ik goed aan de start staat om een mooie tijd neer te zetten.

Vandaag kwam dan ook mijn startnummer binnen en ik heb er zin in. Even weer gezellig bijpraten met vele hardloop vrienden waarvan ik de meeste al een jaar niet gezien heb en sommige nieuwe vrienden en vriendinnen van diverse weblogjes.

startnummer-schoorlOok zal Wim Vertelman er zijn, Wim is een oud dienst collega van mij en we hebben elkaar via Hyves ontmoet. We hebben ook jaren een hekel gehad aan gieren en dat waren wij niet alleen. Maar ik vind het super om met hem ff de beppen na 20 jaar. Jeetje wat gaat de tijd toch snel. Maar ik geniet wel!!!!

Fijn weekend iedereen.


2 Responses to 3 hoeratjes voor onze Queen

  1. Koen Martens schreef:

    Een keer zondige kan wel maar twee.
    Dat wordt in Schoorl geen patat broeder.

  2. hans schreef:

    schoorl wordt voor mij voor het eerst… en ik heb er zin in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: