Kilometervreter blijft zich inzetten voor goed doel

zaterdag 20 december 2008 18:17
ALBLASSERDAM – Alblasserdammer Richard Leeuwis neemt in 2009 deel aan de Rotterdamse marathon en laat zich net als vorige jaren door bedrijven sponsoren voor Stichting Doe Een Wens. Hij heeft het afgelopen jaar 1.500 euro bij elkaar gelopen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. In de jaren daarvoor kon hij donaties schenken van respectievelijk 800 en 1.200 euro.

doe-een-wens1

Deze bedragen komen niet zomaar tot stand. Sinds 17 december 2005 heeft hij al 3.830 kilometer gelopen. Leeuwis wil al zijn sponsoren heel hartelijk danken voor hun steun en toezegging hem volgend jaar weer te sponsoren. Speciaal gaat zijn dank uit naar Louis Vinke van LV Belettering voor zijn behulpzaamheid en ideeën. Hoe het Richard Leeuwis vergaat is te volgen op www.ikloopdemarathon.nl. Een ambassadeur van Doe Een Wens kwam speciaal naar Alblasserdam om Richard te bedanken en de symbolische cheque in ontvangst te nemen.

De stichting heeft dit jaar bijna vierhonderd wensen vervuld van kinderen tussen dertien en achttien jaar met een levensbedreigende ziekte. De wensen variëren van een ontmoeting met K3, Marco Borsato of André van Duin tot zwemmen met dolfijnen, een verblijf in Euro Disney, Legoland of Parijs. Maar het kan ook zijn dat een wenskind graag een paard wil hebben of een laptop of een snoezelkamer. Een dagje shoppen met een bekende Nederlander of een dag rijk zijn staat ook weleens op een verlanglijstje. Ook de ouders en de thuiswonende broertjes en zusjes tot achttien jaar mogen meegenieten van een dag of verblijf er helemaal tussenuit, weg van ziekenhuizen onderzoeken en behandelingen.

doe-een-wens2Dit bovenstaande stukje is door onze regiokrant de Klaroen zowel op internet als in de krant geplaatst mijn dank hiervoor. Ook wil ik graag Gerrie van Lindschoten bedanken voor het in ontvangst nemen van de cheque en het maken van het leuke verhaal.

Wilt u als bedrijf ook in het rechter rijtje komen te staan voor een symbolische bedrag?  Neem dan even contact op met mij (06-53864153) en we gaan dit in orde maken. Want het zou toch wederom geweldig zijn om weer een nieuw record bedrag in 2009 te realiseren?

Natuurlijk hoeft u geen bedrijf te hebben om deze actie te steunen, gewoon een donatie op rekening 90.68.21.231 tnv. R. Leeuwis te Alblasserdam onder vermelding van DWS Donatie 2009.

Tot slot, allemaal mooie kerstdagen toegewenst.

5 Responses to Kilometervreter blijft zich inzetten voor goed doel

 1. Ronald schreef:

  superactie Broeder! Je bent goed bezig! Hele fijne Kerstdagen

 2. jacqueline schreef:

  Een heel mooi krantenartikel. Ik hoop dat je op deze manier nog meer geld binnenhaalt voor “Doe een wens”. Succes. En ik steun jou goede doel.

 3. John schreef:

  Top dat je zo bezig bent! Ik steun natuurlijk mee.

 4. hans schreef:

  Heel goed van jou… ook heel leuk om te doen

 5. rikpuntnl schreef:

  @ Jacqueline en John: natuurlijk alvast bedankt voor jullie bijdrage voor de Doe een Wens actie 2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: