Tessa gaat auditie doen

Het was heeeeel even stil in weblog land maar druk druk druk maakte even geen plaats voor vrije tijd.

Zowel dinsdag als donderdag waren leerzame dagen waarin ik uiteindelijk rond 21.00 uur thuis was. Woensdag avond bij PredEd plinten zetten en maandag was het mijn laatste studieavond elektrotechniek.

Dus dan de vrijdag, s’morgens een laminaat vloertje gelegd op de overloop, het laminaat lag er al een tijd en ik had beloofd om het voor de kerst te gaan doen. Tijd was er, zin was er, perfecte chemie om de werkzaamheden te volbrengen.

Later in de middag ben ik de kast ingedoken en gauw de sportkleren aan, want de loop verslaving gaf een seintje dat het nu toch echt tijd was om te gaan lopen. De zogenaamde Runners High,

Veel hardlopers zeggen dat, wanneer je eenmaal de smaak van het hardlopen te pakken hebt, het een bezigheid is waar men niet meer zonder wil. Dit is niet vreemd als men zich bedenkt dat bij het lopen endorfines worden afgegeven aan het bloed. Deze stoffen zorgen ervoor dat je je goed voelt. En dat voel ik mij altijd.

Gisteren weer een rondje van 15 km gedaan en weer op gevoel maar ook op snelheid. Elke keer wil ik net ietsjes sneller. Ook nu was dit het geval. Ik kwam in een tijd van 1:13:19 weer thuis en dat was gemiddeld 12.4 km p/u.

121208

Zo en dan nu de dag van vandaag. Tessa mag auditie doen voor een rol in de nieuwste film van Carry Slee “Lover of Loser”. Ze kent het stukje tekst goed en nu maar hopen dat ze haar zenuwen in bedwang kan houden.

Voor een rol in deze film zoeken ze 11 kandidaten die de rol gaan spelen van in de leeftijd van 11 t/m 24 jaar. Op voorhand hebben zich 7500 kandidaten aangemeld en is er een selectie gemaakt van 3400 jongens en meisjes.

Dus reizen we straks af richting Amstelveen en gaan we zien wat ze er van gaat maken. Zoals ze thuis soms drama speelt zou ze daar hoge ogen gooien. Maar met 3400 tegenspelers is er een lange weg te gaan, maar het glas is half vol en als je wat wil bereiken dan kan dat.


4 Responses to Tessa gaat auditie doen

 1. hans schreef:

  Veel plezier en succes voor Tessa….. flink tempo zeg op de 15 km.

 2. jacqueline schreef:

  Helemaal eens met Hans, wat ga jij snel.
  Ik hoop voor Tessa dat ze uit die 3400 kandidaten als 1 van de 11 overblijft. Succes.

 3. John schreef:

  Bij dat tempo kan je lijf amper bijhouden met endorfines aanmaken 🙂 Wat leuk voor je dochter…kan je terecht trots op zijn. Veel succes bij de verdere selecties!

 4. Broeder Ronald schreef:

  spannend, succes voor Tessa!! en idd, super tempo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: