1300 hoog en 13 naar beneden,

Hallo Allemaal, ja wat betekend 1300 omhoog en 13 naar beneden? 1300 omhoog is dus 1300 km vanuit het zuiden naar het noorden en de 13 staat voor!!!! weer 13 graden naar beneden brrrrrrr.

Het is weer voorbij de overheerlijke vakantie. De Volvo heeft ons dit jaar naar Cavalinno (Venetië) in het mooie Italië gebracht en weer veilig thuis. Veel is er eigenlijk niet gebeurd, maar voordat er aan de vakantie begonnen worden ging ik eerst even door mijn rug en een dag later kreeg ik een hout splinter in mijn oog en stak er een plotselinge hoestvirus op ontstaan door zaagwerkzaamheden (fijnstof).

Op vrijdag een week of 2 terug was onze vertrekdag en als eindbestemming die dag hadden we een hotel overnachting geboekt in Milaan, dus al een kleine 1000 km gereden. In de avond zijn we Milaan in geweest. Tessa was er nog niet bij want zij mocht met Ed en Connie een week eerder mee naar de Toscane waarna we elkaar weer in Cavalinno zouden treffen en de vakantie gezamenlijk voort gaan zetten.

De zaterdag bracht ons over de laatste 300 km toch wel wat km file wat een flinke vertraging opleverde en deze laatste trip ons 7 reisuren koste. Maar nu kon de vakantie toch echt beginnen, Tessa weer op het vertrouwde nestje en een zon strak aan den hemel. De streek is mooi maar zeker niet specta. Maar voor een goeie zon vakantie ben je hier wel in je nopjes.

Nog een paar kleine dingen ondernomen zoals een dagje Aqualandia in Jesolo wat een ware must is voor de waterrat (ikdusniet.nl). Hier zijn waterglijbanen die menig van ons het hart sneller deed slaan ook werden er diverse shows gegeven. Ja, dus ook voor de niet waterrat was er iets te beleven.

Karten gaat er ook meestal wel in dus een avond gepland waarin er even 2 heads werden verreden, nou de eerst head deden de grote mannen met een 100 cc kart, het complete circuit kon vol gas genomen worden dus iemand inhalen was er nauwelijks bij. Dus kozen we voor de tweede head een 200 cc kart en nu was succes verzekerd en diverse ribben voelen nu nog gekneusd aan.

Ook hebben we een van de vele markten bezocht en het laat zich bijna al raden, hier komen we bekende tegen uit het dorp. Arjan met vrouw en kinderen waren ook gezellig aan het marten. Even een praatje en hierna weer stapvoets verder in de drukke mensenmassa.

Maar wat er natuurlijk niet op deze site mag ontbreken is het hardlopen, na ongeveer 5 dagen extra rust wilde ik toch graag over het zand rennen zoals ik in mijn vorige blogje al aan gaf. Nou dat is best nog wel zwaar heb ik ondervonden maar tijdens ons verblijf heb ik 3 keer een stuk over het zand gegaloppeerd. Voor de rest heb ik bij elkaar 83 km rond de camping gelopen waar ik door de plaatsen Cavalinno, Punto Sabionni, Ca Savio, Triporti ben gekomen.

Ook is er een Venetië sightseeing gedaan, wanneer je hier voor het eerst komt is het giga mooi maar na ons laatste bezoek een kleine 4 jaar terug had ik het al gauw gezien.

Maar geweldig genoten en op naar de volgende vakantie. Foto’s volgen

12 Responses to 1300 hoog en 13 naar beneden,

 1. Broeder Ronald schreef:

  Je hebt goed gelopen hoor in je vakantie! Welkom terug Broeder en sterkte met het acclimatiseren 🙂

 2. Petra schreef:

  Haaaa Rich, welkom terug in het natte koude Nederland.
  Leuke Italiaanse Googlemap plaatjes. Zie je soon…..

 3. hans schreef:

  Leuke vakantie gehad. Welcome back..

 4. jacqueline schreef:

  Zat niet mee voor de vakantie. Maar dat heeft je vakantie vast goed gemaakt !!

 5. Rinus schreef:

  Heerlijk die vakantie’s en je hebt genoten en nog gelopen ook.
  En nu weer bij komen in het koude weer.
  Groet rinus.

 6. Katrien schreef:

  Welkom terug !! we hebben je wel gemist hoor ,maar ben blij dat jullie heeeeeel veeeeel genoten hebben ,maar wij willen PRENTJES !!!!!!!!!!!!!!:-)

 7. John schreef:

  Welkom terug. Ik heb nog wel wat prentjes voor je van Jesolo…van met rekenkundige precisie opgestelde strandstoelen, op 1 meter van elkaar 🙂
  Lekker dat je nog hebt kunnen trainen daar!

 8. Dirkjogt schreef:

  Na een geslaagde vakantie zijn de batterijen weeral opgeladen, dus kun je weer verder tot volgende zomer. Lopen op de vakantiebestemming vind ik altijd de max. Was dat ginder vlak of heuvelachtig?

 9. Rich@rd schreef:

  @Katrien: Plaatjes komen echt nog hoor, maar even druk druk.
  @ Dirkjogt: In Venetië was het vlak maar erg warm.
  @ John: Inderdaad staan die strandstoelen hutje op mutje.
  @Broeder Ronald: Al weer helemaal geacclimatiseerd en druk dat het is, alsof de vakantie al weer weken geleden is.

 10. Koen schreef:

  De vakantie begint toch als je van huis gaat?

  Ik wacht met spanning op de foto’s

 11. Eugène schreef:

  Hey Richard, ik denk dat hardlopen veiliger voor je is dan zagen! 😉
  Goed van je dat je op je vakantieadres bent gaan hardlopen. Lekker hè?!

 12. Johnd923 schreef:

  This website is mostly a walkby for all the info you wished about this and didnt know who to ask. Glimpse right here, and also youll undoubtedly uncover it. aedckedbkkad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: