De eerste Zwerfloop volbracht

Afgelopen vrijdag stond er een training op stapel maar het weerbeeld was van een kaliber waarvan ik dacht, NU EVEN NIET. Dus zijn we even naar Dordrecht geweest om voor Tessa een nieuwe Telefoon te halen want zij wordt morgen alweer 14 jaar. Bij thuis komst mijn bier maat een smsje gestuurd met de mededeling of hij een biertje wilde, antwoord JA. Maar het weer klaarde dusdanig op dat ik naderhand toch spijt had van mijn overdadige biertjes tijd.

Dan moest het vandaag maar weer gebeuren. Vanouds vroeg uit bed rond de klok van vijf om rustig even een bakkie koffie te drinken en een Snelle Jelle te eten als start ontbijt. Iets over 6 uur op pad gegaan om aan mijn zwerfloop te gaan beginnen. Het was zeker een paar graden onder nul maar er was erg weinig wind. Heerlijk mijn vast route via de molens naar de dijk en via Nieuw-Lekkerland mijn tocht voortgezet over de Oude Tiendweg aldaar. Deze Tiendweg loopt van Nieuw Lekkerland tot Groot Ammers, prachtige route door de natuur, vandaag zag ik bv 3 hazen, 1 Zilver grote Reiger, 1 Sperwer en 1 mannetjes Fazant en natuurlijk nog vele andere.

Iets meer dan 35 km later was het rond 09.45 weer thuis waarna ik een heerlijk bad heb genomen van zeker een uur (incl. een hazeslaap).

230308.jpg

Natuurlijk even een kort Marathon overzicht, vandaag alleen maar die van Utrecht waar vele webloggers aan deel zullen nemen, als eerst Petra die haar debuut zal gaan maken en een mooie tijd neer gaat zetten gezien haar degelijke voorbereiding. Ook Ronnie gaat voor een PR en Martine (Speedy) en Ingrid rennen er op los. Ook
Roadrat Patrick, NYCM Aad, Rinus Running, The Runningman Pieter, Richard van der Klis, en Koen van Steenkiste, allemaal heel veel succes op de marathon en probeer te genieten. Ook zijn er mensen die de Halve doen Super Janna en Frank Mélotte gaan de halve doen ook jullie Good Luck.
Tot slot, iedereen een fijne PaasHaas dagen

2 Responses to De eerste Zwerfloop volbracht

  1. Broeder Ronald schreef:

    wow, mooie zwerfloop!!
    goed gedaan Broeder

  2. Lodewijk schreef:

    Leuke sfeervolle foto.
    Ik ken de route niet, maar het gebied bij Groot-Ammers is zeer fraai.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: