Marathon kalender week 5

Een terugkerend item is natuurlijk de marathon kalender. Ook deze week weer opzoek geweest naar 3 interessante marathon’s.
Nummer 1 is de Midwinter marathon in Apeldoorn, Het schitterende parcours rond Apeldoorn staat al jarenlang bekend als een van de meest uitdagende wedstrijden van Nederland. Deelnemers lopen door de prachtige bosrijke omgeving van Apeldoorn, Hoog Soeren en Assel. De start en finish is op de ‘koninklijke’ Loolaan. Aan dit evenement doen weer diverse webloggers aan mee op diverse afstanden. Iedereen heel veel succes en geniet van de 42195 meter en de weersvoorspellingen zien er gunstig uit.
Nummer 2 is de Death Valley Trial marathon. Lopen door dit gebied is dan ook een must voor het oog, ik heb er natuurlijk geen ervaring mee maar de foto,s zien er toch adembenemend uit. Deze marathon is dan ook niet voor iedereen weggelegd want met een maximaal deelnemersveld van 300 personen is de inschrijving beperkt en geeft dit aan dat deze marathon uniek is. In de eerste 12 miles is er een hoogte verschil van 700 meter en in de laatste 14 miles 1500 meter.

Nummer 3 is de Surf City USA Marathon in Huntington Beach, California. Met de slogan “Surf City, Here We Run” zullen er 16,000 deelnemers aan de start verschijnen om in mooie omstandigheden een van de diverse afstanden te gaan volbrengen. Leuke vrolijke site die een aantrekking kracht heeft voor deelname. Jammer, maar ik ben druk morgen.

2 Responses to Marathon kalender week 5

  1. GertN schreef:

    Death Valley & Surf City… Wat een mooie namen alletwee! Alleen daarom zou ik er naar toe willen.

  2. Ronald schreef:

    Huntington Beach, daar heb ik nog rond gelopen in 1996… maar toen deed ik nog niet aan hardlopen… hoog tijd om terug te gaan zeg ik :))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: