Marathon kalender week 3

We blijven vooruitgang boeken, gisteren thuis van het werk even een controle op buienrader en de voorspelling zag er hoopvol uit dus omkleden en op pad. Toch had ik klaarblijkelijk niet goed gekeken maar er viel wel degelijk een bui over mij heen. Het stormde behoorlijk en de eerste 5,5 km gingen als een geoliede machine, zo met het windje in de rug en ingehouden lopen. Maar na meewind komt ook nog eens tegenwind want om Lydia te bellen dat ik na mijn 11 km meewind opgehaald wil worden gaat niet lukken ben ik bang.
180108.jpg
Maar terug lopend met de wind straf tegen het lijf striemend kwam ik na iets meer dan een uur weer thuis, toch blij dat ik het weer gedaan had. Dus toch weer 1 km eraan vast geplakt en zo probeer ik mijn km weer op te bouwen.
 
Dan worden er weer marathons gelopen dit weekend, hier weer een kleine greep uit de wedstrijden die op 20 januari gelopen worden. Allereerst de Mumbai marathon in India, hier doen behoorlijk wat Elite Atleten aan mee waaronder Japhet Kosgei die onder meer de Rotterdam Marathon in 1999 op zijn naam schreef met een tijd van 2:07:09. De volgende is de Goseong marathon in Zuid-Korea maar mijn Koreaans is zowel in spraak als schrift ver te zoeken maar vertaal 기념품은 무엇인가요? dit en wie weet staat dat het een top marathon is. Voor de laatste gaan we naar de US wederom, daar wordt de Carlsbad marathon in San Diego gehouden. Langs het prachtige strand aan de Pacific Ocean zullen de lopers genieten van deze winter marathon. Tot zover de marathon overzicht en tot volgende week.

2 Responses to Marathon kalender week 3

  1. Katrien schreef:

    GOED NIEUWS !!!!!!!!!!!!!!!!!! leuk te horen dat het weer de goede kant gaat , ben blij in jou plaats ,rustig opbouwen en we hebben terug de “VLIEGENDE HOLLANDER” van vroeger !!

  2. Marina schreef:

    De vernieuwde buienradar vind niet niet meer zo betrouwbaar als de oude uitgave. Ook ik stond vanmorgen gepakt en gezakt om te gaan wielrennen toen ik de regen met bakken uit de lucht zag vallen terwijl de buienradar geen wolkje weergaf! Zucht……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: