Luie Blogdagen

Sinds dat er een tijdje geen internet in huis was was dit knap vervelend, je mist je leesvoer en je kan zelf geen leesvoer maken. Nu alles weer bij het oude is mis ik een beetje de lust van het bloggen. Je zou het bijvoorbeeld najaarsblog moeheid kunnen noemen. Geregeld zit ik achter de andere kast waar ik normaliter nimmer te vinden ben alleen tijdens het journaal en dan meestal ook nog met mijn ogen dicht.

Natuurlijk heb ik wel getraind van de week want op dinsdag woensdag stond de interval op mij te wachten.  12 x 400m  p = 200dr  rt 1.45 was de opdracht, dus voor het avond eten winter loopkleding aan en hup op naar mijn trainingsbaan nabij de molenkade. Dit onverlichte pad in een onverlichte omgeving geeft een heerlijk rustig gevoel al moet er wel gepresteerd worden. Nou dat heb ik gedaan dus alles in een rap tempo maar de eerste en de laatste waren het snelst, al was dat niet de opdracht maar goed.

141107.jpg


Vandaag een DL van 60 in Z1-2 @ 10. Het @ 10 staat voor 10 korte versnellingen van 10 stappen. Rustig van start gegaan met een bpm onder de 147 max. Daarna de 10 korte sprintjes waarbij je bpm gelijk stijgt en na de @ sessie moest de snelheid echt omlaag om mijn max bpm niet te hoog te maken. Op naar zondag voor een wat langere DL. Goed weekend allemaal.

161107.jpg

One Response to Luie Blogdagen

  1. Broeder Ronald schreef:

    blog moeheid.. heel herkenbaar… soms heb ik er ook echt geen zin in..
    fijn weekend Broeder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: