Nog ouder worden!!

De regen zet gewoon zijn weg door, vandaag moest er een interval training gedaan worden. Nou dat gaat het echt niet worden. Wel heb ik zondag een duurloop volbracht van 90 minuten in Z1, het was dit keer een middag training. Een mooie aangelegenheid was dat ik een nieuwe mobieltje heb met een radio er op. Dus met deze radio functie heerlijk naar het verslag Feijenoord – Ajax zitten rennend te luisteren al waren er wel degelijk 2 momenten dat ik even over de pis ging. Maar toen uiteindelijk de gelijkmaker voor Feijenoord werd gemaakt heb ik toch even staan juichen, er liepen mensen in de buurt die moeten absoluut gedacht hebben “die vent is niet goed hoor”. Maar na 90 minuten weer thuis even een douche en daarna heerlijk een cola met ……. op. Morgen gaan we weer aan de interval werken.

111107.jpg

Een ander opmerkelijk iets hoorde ik vandaag op de radio, Wanneer je van jongs af aan minder eet dan je trek hebt en dit de rest van je leven zou volhouden. Dan zou je ouder kunnen worden dan de gemiddelde leeftijd. Hoe komt dat? Doordat je minder eet zal het groeiproces vertraagd worden waardoor je dus uiteindelijk ouder zou kunnen worden. Testen op muizen heeft uitgewezen dat zij 4 jaar werden terwijl normaal 2,5 jaar.

Maar ja een leven lang niet zondigen is in deze tijd toch onmogelijk. Geen patat, stampot, geen shoarma, enz enz enz. Laat maar!!!!

2 Responses to Nog ouder worden!!

  1. Tanja schreef:

    Dat zou toch eeeeeeeeuwig zonde zijn?!?! Dan maken die jaartjes niets uit zou ik zeggen!

  2. Marina schreef:

    Nadat ik mijn fraaie rode damesmobieltje een bontwasprogramma mee liet draaien kocht ik een ander exemplaar, MET RADIO. Ik ben een echte radiofreak, (radio 2) dus zeer handig voor mij!
    Betreffende de teorie op de radio: Dan moet ik dus héél oud worden! LOL…..

    Al gestemd voor de top 2000 op radio 2? Uitgezonden tussen kerst en nieuwjaar. http://www.radio2.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: