De lijn is weer gevonden

Na Eindhoven is er toch een periode van drukte en verplichte rust geweest maar sinds dit weekend ben ik mijn schema’s weer gaan volgen die Rob voor mij heeft bedacht. Zondag stond er een 1.30 duurloop te wachten en dat ging niet zonder een beetje gezeur.

041107.jpg

Gezeur was mijn rechter knie, hier had ik de week ervoor ook al last van wat ook de reden was dat ik geen 30ger had gelopen wat wel in mijn gedachte zat. Maar toch volbracht en het herstel was al snel wat mij na vandaag bracht. Sinds een hele lange tijd ben ik weer aan het intervallen gegaan. Heerlijk om weer eens voluit te gaan en de tijden zetten die volgens schema stonden. Na 10 km weer thuis en ook vandaag voelde ik mijn rechter knie (buiten kant). Het geen niet heeft geleid tot een slechte prestatie en een paar uurtjes later is de pijn al weer verdwenen.

061107.jpg

Nadat ik mij heb ingeschreven voor de Rotterdam Marathon lijkt het er sterk op dat vele loggers daar niet starten. Veel starten in Utrecht en ook diverse Zuiderburen kiezen voor Antwerpen. Hoe komt dit nou vraag ik mij zo af? Zou het dan toch de hitte zijn van afgelopen jaar of is het parcours te saai of heeft Piet Paulusma voorspelt dat het slecht weer word?

4 Responses to De lijn is weer gevonden

 1. Rinus. schreef:

  Ik sta ook nog even te twijfelen!, ik wacht nog even af wat ik precies ga doen.
  Groet Rinus.

 2. Dirkjogt schreef:

  Ik denk dat het débacle van dit jaar er zeker voor iets tussen zit. Eindhoven is weeral goed verteerd lees ik. Dus op naar de volgende…

 3. Ronald schreef:

  Kom toch ook naar Utrecht :)))

 4. Petra schreef:

  Okee, je bent weer op weg. Mooi zo. Die pijntjes gaan waarschijnlijk vanzelf weg. Weet je…als iedereen in Antwerpen of Utrecht loopt, kunnen we jou allemaal aanmoedigen in Rotterdam!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: