Eindhoven in zicht

Nog een kleine 2 weken en dan is het eindelijk weer zover. Maanden leef je er naar toe zeker gezien het teleurstellende resultaat van 15 april tijdens de Rotterdam marathon. Al heel snel daarna wilde ik deelnemen aan de marathon van Hoorn maar dat zou alleen gemogen hebben als dit een geniet marathon zou worden. Die garantie kon ik niet geven en zo vond Rob (trainer) het niet verstandig en heb ik toen geluisterd.

Natuurlijk zijn er sindsdien weer vele kilometers gelopen en speelde een scheenbeen blessure weer op toen ik de nieuwe Nimbus 9 ging inlopen. Knap balen en het bracht mij in onzekerheid. Hierna lid geworden van een sportschool om op zachtere ondergrond te lopen en ook eens wat andere spieren trainen met een goed resultaat. Maar na de eerste dertiger moest ik een week later op herhaling en deze dertiger ging nog beter. Toen wist ik dat het goed zat, geen pijntjes en super positief.

Gisteren heb ik dan ook mijn start nummer gekregen en ook heb ik even contact gehad met Julie om mijn bestelde weblogshirt in ontvangst te mogen nemen. Het is echt leuk om te weten dat er zoveel weblogers uit zowel België als Nederland deelnemen aan zowel de hele als de halve marathon. Nog even wachten en volgende week Koolhydraten stapelen.

9 Responses to Eindhoven in zicht

 1. Broeder Richard schreef:

  wow, je bent er helemaal klaar voor Broeder Richard. Succes nog even deze laatste twee weken!.. eennuhhh.. Ik ben ingeschreven voor Schoorl!! Het wordt weer leuk daar!

 2. ronnie schreef:

  he Broeder richard: Ik ben benieuwd hoe het gaat in eindhoven. Enneh, Schoorl gaan wij ook weer doen komend jaar! Uiteraard logeren we weer in het fraaie broederschapshuis!

 3. Petra schreef:

  Het gaat een absoluut succes worden Richard! Je bent in topvorm, de weersvoorspellingen zijn goed, dus gewoon gaan met die banaan. Goed slapen van de week, geen alcoholische versnaperingen en goed eten!

  En ja Schoorl…tuurlijk, maar ik ga wel in m’n ‘eigen’ hotelletje! Wie weet gaat Erik ook nog mee.

  Maak er een rustige week van Rich!

 4. hans schreef:

  Mooi nummer…. gaat helemaal goed komen. Veel succes

 5. Rinus. schreef:

  Volgens mij nog maar 1 weekje!.
  Het gaat helemaal goed komen en je bent er getrand voor.
  En deze week veel drinken en goed eten en rusten.
  Groet Rinus.

 6. koen schreef:

  Als ik niet loop mag ik dan ook mee naar Schoorl? 🙂
  Dit leest weer als vanouds Rich.

  Gr

 7. wanno schreef:

  Nog even en dan gaat het weer gebeuren top

 8. rikpuntnl schreef:

  @Koen: Mocht je niet meelopen dan ben je natuurlijk een top supporter als je ons komt toejuichen. Gezellig natuurlijk. 🙂
  @Petra: Super en natuurlijk mag jij gewoon in je Eigen Hotelletje, je weet het restaurant te vinden met Fabia en hopelijk ook Erik! 😉

 9. Marina schreef:

  Heel veel succes zondag in Eindhoven. Rudi (http://www1.freewebs.com/runnerrudi/index.htm) zou ook gaan, maar helaas, een rugblessure heeft hem te grazen gekregen. Jammer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: