En nu OpRutten Rita!!!

Politiek is niet iets wat bij mij hoog tij viert maar zo nu en dan vliegt er iets over u scherm. Berner Sennen Mark die altijd een look heeft van “zal ik u eens iets moois gaan vertellen” kwam plotsklaps gisteren in het nieuws met de mededeling dat hij Rita nu echt zat was en ze wordt uit de VVD gezet. De Baas met zijn trouwe hondenogen heeft de pitbull er uit gemikt.

Erg vervelend natuurlijk voor Rita of toch voor Mark? We gaan het allemaal zien, de nieuws zenders draaien op volle toeren en er worden gelijk weer onderzoeken gedaan door Maurice de Hond en RTL nieuws. Bij die laatste kwam tevoorschijn dat “Partij Verdonk” groter zal zijn dan de VVD wanneer er nu verkiezingen zouden komen.

Natuurlijk verschijnt onze oud VVDer Shih tzu Wilders in het beeld die wel iets in een samenwerking met de Pittbul Rita ziet zitten. Maar daar zal Rita niet mee de kennel induiken. Amerikaanse Stafford Fred Teeven gaat nadenken over de toekomst en wil daar graag de tijd voor nemen. Maar ook Mark heeft een voorstander, jawel de trouwe Sint Bernard en rampendeskundige Uri Rosenthal. Zal het hem lukken om deze ramp te bestrijden?

Ja en dan hebben ze bij de VVD dit weekeinde ook nog een congres waar hoogwaarschijnlijk Berner Sennen Mark Rutten veel hondenbrokken naar zijn hoofd gegooid zal krijgen en na afloop zal hij wel zo moe zijn als een hond en wie zal het zeggen is hij uiteindelijk ook nog de gebeten hond. Maar we zullen binnenkort weten of het spreekwoordelijke “Komt men over de hond, dan komt men over de staart.” zal zegevieren.

Een ding heb ik wel gezien, het word dit weekend geen hondenweer, dus zet de stoelen maar buiten en geniet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: