Hoelang hou ik het vol?

Vandaag hoorde ik dat het grootste deel van de webloggers het niet zolang volhielden om hun verhaal op het net te plaatsen, ik kan met dat goed voorstellen. Ik kan tenslotte ook niet alles wat ik op mijn werkdag mee maakt hier gaan vertellen. De bezoekers denken na 2 keer mijn verhaal gelezen te hebben “lekker spannend, wat een uitdaging”.

Nee, maar als ik diverse andere weblogs bekijkt zijn het vaak moeders die vertellen over het wel en wee van de kinderen en je hebt er bij die werkelijk over alles wat er in huis gebeurd iets kunnen schrijven als een echt dagboek. En natuurlijk mensen die schrijven over hun interesses zoals ik die van sporten en van een mop houden. Om inspiratie op te doen bedenk je het een en ander, want je wil dat een ander jou verhaal ook leuk vindt en dat een bezoeker terug op je log blijft komen.

Nou ik blijf mijn best doen. Zo ook vandaag mocht er even een 2 x (25 in Z1 + 5 in Z2-3) gelopen worden. Op richting de molens met de gedachte dat misschien Ingrid nog een herstel loop aan het doen was en dat we even konden bijpraten. Niets gezien natuurlijk maar er stond ditmaal veel wind en het ging lekker. Ook heb ik de voeten vooraf ingesmeerd met Gehwol voor lekkere frisse voeten, want nog steeds knellen mijn voeten in mijn schoenen na 5 km. Ook geeft achteraf natuurlijk weinig verbetering maar het voelt iets frisser aan. Sport 2000 heeft het advies gegeven om de schoenen bij hem af te leveren zodat hij ze naar een schoenmaker breng en de schoen iets te laten oprekken. We gaan het zien binnenkort.

290507.jpg

4 Responses to Hoelang hou ik het vol?

 1. Broeder Ronald schreef:

  ik blijf je volgen Broeder Richard!! dus blijf vooral schrijven maakt niet uit wat 🙂

 2. Tanja schreef:

  Ik ook! Niet stoppen hoor. Misschien moet je het eens over voetbal hebben ofzo….haha!

 3. Petra schreef:

  Please continue! Wij lachen ons rot om die moppen hoor. Ik had je kunnen vertellen dat Ingrid vandaag mocht fietsen…..

  Moet je je schoenen dan niet een maatje groter kopen, als ze zo knellen? Of een half maatje…. Het ruikt nu in ieder geval beter met de Gewohl! LOL

 4. martine schreef:

  ik had ook zoiets gelezen, na 1 jaar stoppen er veel mee. Hm, ik zit op de 1.5 en voorlopig nog genoeg te vertellen. En jij ook zover dus keep up the good work!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: