Dodenherdenking.

Dodenherdenking is iets waar wij als Leeuwtjes toch zeker bij stil staan, rond de klok van acht zitten we allemaal in de huiskamer en wanneer de “last post” gespeeld is wordt er netjes 2 minuten stilte in acht genomen. Enkele jaren geleden vonden de kids dit nog een beetje belachelijk en probeerde dan ook nog een ander aan het lachen te brengen. Nu anno 2007 is dat van de baan en Kevin is zeer geïnteresseerd als het gaat over de tweede wereld oorlog. Ik kan niet anders zeggen dat ik er trots op bent dat ze er twee minuten bewust bij stilstaan. Hopelijk geven zij dit ook weer door aan hun kinderen mocht het zover komen. Toch wordt er in de media beweerd dat het over een x aantal jaren afgelopen zou zijn met de herdenking van de oorlogslachtoffers op de Dam in Amsterdam. Nou ik hoop dat dit nimmer zal gebeuren, dit is niet iets om te vergeten ook al hebben wij dit niet bewust mee gemaakt.

Maarja, een van de leuke dingen des levens is weekend, je kijk er naar uit en voor je het weet is het alweer uitkijken naar het volgende weekend. Wederom was het een drukke dag geweest en ben ik rond 17.00 uur op koers gegaan voor een 45 minuten in ZG- met 3 versnellingen erna. Maar na 6.7 km zie ik een koe in het water staan, dat kan nooit goed zijn dacht ik. Dus tempo opgevoerd in de hoop dat ik snel een passant zo zien, maar de eerste voorbijgangers hadden geen Telefoon bij hun. Oke dan maar weer tempo maken, even later ziet ik een Tractor en een personenauto het weiland in duiken. Erachteraan was mijn gedachte en gelukkig waren zij onderweg om de koe uit het water te gaan trekken.

040507.jpg

Vlug weer door en de training was uiteindelijk geen ZG- meer, maar wel goed getraind en de kilometertje gaan er weer aankomen. Thuis stond er een heerlijk bord gevuld met lekker gekruide gebakken piepertjes met sla en doperwetjes en een mmmmmm ribkarbonaadje.

One Response to Dodenherdenking.

  1. Petra schreef:

    Hahaha, jij de boerendochter op de tractor achterna! Helaas, pindakaas, het was een koe! Wel een lekkere training! Vooral de max. snelheid, goed om het gemiddelde omhoog te houden!
    Toedelefloepjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: