VanAllesWatVandaag

Enkele dagen geleden kreeg ik een mailtje van Michelle met daarin de vraag waar zij een donatie kon doen voor de Doe een Wens, want zij dacht dat er minimaal 42,50 gedoneerd moest worden. Offcourse Not, elke donatie is welkom. Dus iedereen die een donatie wil doen voor de Doe een Wens kan dat doen op rekeningnummer 90.68.21.231 tnv. R. Leeuwis te Alblasserdam onder vermelding van DWS Donatie.

Vanaf oktober heb ik 929,06 kilometer hard gelopen in een tijd van 90 uur 45 minuten en 8 seconden. Met een gemiddelde snelheid van 10.3 km/h en met een gemiddelde tempo van 5:48 en een gemiddelde bpm van 155 en het hoogst behaalde hartslag was 199 bpm. De bpm van 199 die hoogte heb ik 2 keer gehaald, de eerste keer in de laatste meters van de 20 van Alphen en de 2de keer tijdens de 10 km Dwars door Dordt en daar ook tijdens mijn eindsprint (nog bedankt hoor Peet). Er volgen na vandaag nog 3 kleine trainingen waarin nog ongeveer 20 km verdeeld gaan worden.

Goedevrijdag, nou er moest gewoon gewerkt worden en doordat ik gisteren weer eens drukdruk was heb ik de training verplaatst naar vandaag. De training was niet schokkend maar in een heerlijk zonnetje werden de 11 kilometers aangestiefeld. Voor de 2 keer had ik mijn Nimbus aan en ze lopen zeer goed. Maar sinds de temp omhoog geschoten is draag ik de X-Socks Run Energizer niet meer want het staat niet echt onder een korte tight. Maar ik heb diverse andere run sokken gekocht en gekregen maar tot op heden krijg ik met alle sokken branderige voeten en daar ben ik niet content mee. Morgen wil ik dan ook op zoek gaan naar X-Socks Run Sky Run. Dit moet de ideale sokken zijn voor de marathonloper, dus we gaan het zien.

060407.jpg

Wij wens iedereen fijne paashaasdagen en mooi weer.

7 Responses to VanAllesWatVandaag

 1. Ronald schreef:

  moooooie schoenen zijn het toch.. ok ok, de energizers zien er misschien niet uit.. maar wat kan jou dat schelen.. tenzij het 30 graden is volgende week doe ik ze gewoon aan..
  oh.. ik zie dat de bezoekersteller naar de 10.000 gaat.. is er nog een prijsje te winnen??

 2. koen schreef:

  Ja Ronald een die nieuwe Jvc koptelefoon.

 3. koen schreef:

  Hele mooie foto Richard van die kippetjes.

 4. ingrid schreef:

  het is maar wat je gewend bent. Want vele spelsporters, oavoetballers, oke het zijn voetballers hebben lange kousen aan en dat staat wel. Omdat men niet beter weet. En als je het een paar keer aan hebt gehad heb je gewoon een trend gezet! 🙂 Maar sokken zitten lekkerder bij warm weer! Geniet van het mooie weer dit weekend en wie weet komen we elkaar tegen.

 5. Petra schreef:

  Hoe kom je aan die schattig gekleurde kuikentjes? Die zoek ik al de hele tijd…..
  Het gaat er toch niet om hoe het eruit ziet als je met lange kousen loopt, het gaat erom of het goed en lekker en comfortabel zit!
  De laatste loodjes zij het nu..toch weer een lekker traininkje afgehaspeld. Hou het rusitg van de week hè?

  Fijne paasdagen!! De paasgroeten uit Triobergen!

 6. Rinus. schreef:

  Of naar de Hema gaan, daar hebben ze ook goede sokken.
  Fijne paas dagen.
  Groet Rinus.

 7. Ronald schreef:

  balen.. de teller staat op 10.014.. weer mislukt.. Fijne haaspaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: