De Wenspijl.

Nieuw in Nederland is sociaal verantwoord vuurwerk. Na jarenlang te zijn gewaarschuwd voor negatieve aspecten van het sierlijke goedje is er nu ook goed nieuws te melden. Lesli Vuurwerk komt met de primeur: dé Wenspijl voor de Doe Een Wens Stichting!

Deze sierlijk uiteenspattende pijlen doen meer dan enkel de lucht verfraaien tijdens de jaarwisseling. Van elke pijl die wordt verkocht, doneert Lesli Vuurwerk één euro aan de Doe Een Wens Stichting.

De Doe Een Wens Stichting vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Naast het knalplezier en het goede gevoel van geven is er nóg een leuk aspect.

Ook uw eigen wens kán in vervulling gaan: in de kop van de pijl zit een gleuf waarin de eigen wens verstopt kan worden. En heel misschien, komt ook uw wens uit op het moment dat de pijl uiteenspat in duizend kleuren… Ook kunt u de Wenspijl cadeau doen aan een vriend of familielid, en maakt u zo ook hun dromen waar.

Bestel ze nu en steun de Doe een Wens

 

5 Responses to De Wenspijl.

 1. Martin schreef:

  Hè jammer, nou heb ik nèt mun bestelling gedaan bij de plaatselijke vuurwerk-boer. Ik vindt dit soort initiatieven altijd erg leuk. Goed bedacht zeg. Ik zal in mijn blog ook een annonce opnemen. Zulke dingen moeten goed geadverteerd denk ik dan maar. Zal het bezoek naar jou doorverwijzen.

 2. […] Zojuist gelezen op Richard’s blog […]

 3. rikpuntnl schreef:

  @Martin: TNX Martin.

 4. Bjorn Paree schreef:

  Prettige kerstdagen & een gezond en sportief 2007 !!!

 5. Ronald schreef:

  mooi actie Richard. Ik wens je fijne feestdagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: